Lampen24.nl Bespaar nu + gratis verzending binnen Nederland

Deze korting is geldig van 17-1 t/m 4-2-2020, ook op reeds afgeprijsde artikelen.
Kortingscode: WEG5 - Bespaar nu 5% + gratis verzending vanaf een minimale bestelwaarde van €75,-
Kortingscode: WEG8 - Bespaar nu 8% + gratis verzending vanaf een minimale bestelwaarde van €120,-
Kortingscode: WEG12 - Bespaar nu 12% + gratis verzending vanaf een minimale bestelwaarde van €250,-

Ga naar: Bespaar nu tot 12%Polar Ignite fitness en sporthorloge zwart koper M L

Polar Ignite is een allround, waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde, optische hartslagmeting en geïntegreerde GPS. Met betrouwbare, nauwkeurige metingen en een reeks nieuwe, slimme functies als Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en FitSpark zorgt Polar Ignite ervoor dat je jezelf in balans houdt en fit blijft in een druk bestaan. Elke dag opnieuw.BOUW JE DAG OP DE NACHTTijdens de nacht meet Polar Ignite hoe je lichaam zich heeft hersteld van stress gedurende de dag en training door je slaap en de activiteit van het autonome zenuwstelstel te meten. Hij helpt je de juiste keuzes te maken; doe je vandaag een intensieve training of is het toch slimmer om wat rustiger aan te doen?WORKOUT ZONDER BURNOUTJe hoeft geen tijd meer te verspillen met het bedenken van het juiste trainingsschema voor die dag â de FitSpark trainingsbegeleiding biedt je klant-en-klare trainingen die je rechtstreeks vanaf je horloge volgt. De workouts zijn gebaseerd op je Nightly Rechargestatus van de vorige nacht, je fitheidsniveau, herstel en trainingshistorie.GEEN SLAAP, GEEN PRESTATIEPolar's Sleep Plus Stages ⢠slaapregistratie volgt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en laat je zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht.ONTSPAN LICHAAM EN GEESTSerene ⢠is een begeleide ademhalingsoefening die je helpt lichaam en geest te ontspannen, stress de baas te blijven en de kwaliteit van je slaap te verbeteren.Met Polar Ignite heb je de keuze uit meer dan 100 sportprofielen. Je kiest zelf welke sporten je in je horloge wilt zetten en welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je workout. Met zijn slanke en lichtgewicht design heeft hij een helder kleuren touchscreen en de batterij gaat meer dan 5 dagen mee met continue hartslagmeting. Wil je eens wat anders? De polsband is eenvoudig te wisselen voor een andere kleur.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Zwart
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 5
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16383286
 • ean: 725882052304
 • bijverkoop1: 16335021

Aanbieding

oude prijs: € 230.00

€ 207.00

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Polar Vantage V multisporthorloge wit inclusief H10 hartslagmeter

Polar Vantage V White M/L GPS HorlogeTrain slimmer en ontdek de winnaar in jezelf met Polar Vantage V. Dit premium multisportsporthorloge meet sportprestaties op geavanceerde wijze, geeft waardevolle, persoonlijke begeleiding en heeft exclusieve Polar Smart Coaching functies voor professionele atleten en iedereen die traint als een pro. Zeer geschikt voor triathlon- en marathontraining met de ultra lange batterijduur van 40 uur in trainingsmodus. Hij meet de hartslag met de nieuwe Precision Prime sensortechnologie â een combinatie van optische hartslagtechnologie met 9 Ledâs én huidcontactmeting voor nog nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting. Vantage V is het eerste sporthorloge ter wereld dat hardloopvermogen meet aan de pols, er geen externe sensoren nodig. Daarnaast heeft hij razendsnelle GPS, always-on kleuren touchscreen en een ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse beweging en je slaappatroon.Vantage V heeft vele unieke pro functies om je optimaal te begeleiden bij jouw sport en geeft je in combinatie met de Polar Flow app en webservice persoonlijk en waardevol advies. Zo weet je met de handige Polar Training Load Pro precies hoeveel je moet trainen om optimaal te presteren en ontvang je feedback om de juiste balans tussen trainen en rust te vinden. Recovery Pro geeft je dagelijks een persoonlijke trainingsaanbeveling en neemt hier je huidige cardioherstel als de balans tussen rust en trainen op lange termijn in mee. Handig: bij risico op overbelasting, blessure of ziekte krijg je een waarschuwing.Je kunt de Vantage V volledig customizen. Je hebt keuze uit meer dan 130 sportprofielen â jij kiest welke sporten je in je horloge wilt zetten, welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je training en je kunt de instellingen per sport naar wens aanpassen.De Polar Vantage V is de beste keuze voor iedereen die een geavanceerd, waterdicht sporthorloge zoek met de meest uitgebreide trainingsmodelijkheden.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Wit
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 1
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16383283
 • ean: 725882046464
 • bijverkoop1: 16337356

€ 549.90

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Polar M430 hardloophorloge maat S

De Polar M430 in de kleur zwart is een zeer compleet, waterdicht GPS sporthorloge met vele slimme trainingsfuncties. De M430 beschikt over razendsnelle GPS en een ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse activiteit en je slaappatroon. Dankzij de ingebouwde hartslagmeter met 6 LEDâs hoef je geen borstband meer te dragen. De M430 maakt gebruik van Polarâs zelf ontwikkelde optische hartslagmeting met een uniek algoritme.Met de Polar M430 krijg je nog veel meer extraâs. De unieke Polar trainingsfuncties, zoals de Polar Fitness test via optische hartslagmeting en Running Index geven je optimale begeleiding en helpen jou je loopprestaties te verbeteren. Train je voor een evenement of heb je een bepaalde afstand als doel? Het Running Program bepaalt voor jou een persoonlijk trainingsschema voor een bepaalde afstand (5km, 10km, de halve of de hele marathon), houd jouw voortgang in de gaten en past het programma voor je aan als dat nodig is. Ook zie je tijdens je run je verwachte finishtijd.Functies:â¢Nauwkeurige, optische hartslagmeting.â¢Snelheid, afstand en hoogte via de ingebouwde GPSâ¢Meet ook je snelheid, tempo en afstand tijdens indoor trainingen via de ingebouwde accelerometerâ¢Volg 24/7 je dagelijkse activiteit en ontvang inactiveitsmeldingen als je te lang stil zit.â¢Test je conditie met de Polar Fitness Test via optische hartslagmetingâ¢Zie tijdens je run je verwachte eindtijdâ¢Ontvang een persoonlijk trainingsschema dat continu wordt aangepast op jou en je doelen via de functie Running Programâ¢Met de functie Running Index bekijk je hoe je loopprestaties zich ontwikkelen. De M430 geeft na elke run een score aan je looptraining. â¢De functie Trainingsbelasting laat zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en helpt je de belasting tijdens verschillende sessies met elkaar te vergelijken.â¢De herstelstatus laat zien hoeveel tijd er nodig is voor herstel tot je volgende run.â¢Trainingseffect geeft direct na je run motiverende feedback en vertelt je wat het effect is van je run op je lichaam.â¢Met Polarâs geavanceerde slaap tracking (Sleep Plus) krijg je inzicht in je slaapkwaliteit en kun je jouw slaappatroon tot in detail volgen.â¢Ontvang Smart Notifications op je M430 â ontvang inkomende telefoongesprekken en berichten van Whatsapp en Social Media.â¢Met Sportprofielen kies je welke sporten jij met je M430 wilt volgen. Kies uit meer dan 100 sportprofielen op Polar Flow.â¢Met de gratis Polar Flow app en web service krijg je inzicht in je dagelijkse activiteit, slaappatroon en trainingen.â¢Via Polar Flow kun je ook deelnemen aan evenementen, je run opnieuw beleven door de Re live video te bekijken en je training met een foto delen op Social Media.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Zwart
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 5
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16383284
 • ean: 725882053233
 • bijverkoop1: 16337334

Aanbieding

oude prijs: € 200.00

€ 160.00

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Polar Ignite fitness en sporthorloge wit maat S

Polar Ignite is een allround, waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde, optische hartslagmeting en geïntegreerde GPS. Met betrouwbare, nauwkeurige metingen en een reeks nieuwe, slimme functies als Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en FitSpark zorgt Polar Ignite ervoor dat je jezelf in balans houdt en fit blijft in een druk bestaan. Elke dag opnieuw.BOUW JE DAG OP DE NACHTTijdens de nacht meet Polar Ignite hoe je lichaam zich heeft hersteld van stress gedurende de dag en training door je slaap en de activiteit van het autonome zenuwstelstel te meten. Hij helpt je de juiste keuzes te maken; doe je vandaag een intensieve training of is het toch slimmer om wat rustiger aan te doen?WORKOUT ZONDER BURNOUTJe hoeft geen tijd meer te verspillen met het bedenken van het juiste trainingsschema voor die dag â de FitSpark trainingsbegeleiding biedt je klant-en-klare trainingen die je rechtstreeks vanaf je horloge volgt. De workouts zijn gebaseerd op je Nightly Rechargestatus van de vorige nacht, je fitheidsniveau, herstel en trainingshistorie.GEEN SLAAP, GEEN PRESTATIEPolar's Sleep Plus Stages ⢠slaapregistratie volgt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en laat je zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht.ONTSPAN LICHAAM EN GEESTSerene ⢠is een begeleide ademhalingsoefening die je helpt lichaam en geest te ontspannen, stress de baas te blijven en de kwaliteit van je slaap te verbeteren.Met Polar Ignite heb je de keuze uit meer dan 100 sportprofielen. Je kiest zelf welke sporten je in je horloge wilt zetten en welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je workout. Met zijn slanke en lichtgewicht design heeft hij een helder kleuren touchscreen en de batterij gaat meer dan 5 dagen mee met continue hartslagmeting. Wil je eens wat anders? De polsband is eenvoudig te wisselen voor een andere kleur.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Wit
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 9
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16335016
 • ean: 725882049892
 • bijverkoop1: 16335029

€ 229.00

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Polar Vantage V White M L

Polar Vantage V White M/L GPS HorlogeTrain slimmer en ontdek de winnaar in jezelf met Polar Vantage V. Dit premium multisportsporthorloge meet sportprestaties op geavanceerde wijze, geeft waardevolle, persoonlijke begeleiding en heeft exclusieve Polar Smart Coaching functies voor professionele atleten en iedereen die traint als een pro. Zeer geschikt voor triathlon- en marathontraining met de ultra lange batterijduur van 40 uur in trainingsmodus. Hij meet de hartslag met de nieuwe Precision Prime sensortechnologie â een combinatie van optische hartslagtechnologie met 9 Ledâs én huidcontactmeting voor nog nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting. Vantage V is het eerste sporthorloge ter wereld dat hardloopvermogen meet aan de pols, er geen externe sensoren nodig. Daarnaast heeft hij razendsnelle GPS, always-on kleuren touchscreen en een ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse beweging en je slaappatroon.Vantage V heeft vele unieke pro functies om je optimaal te begeleiden bij jouw sport en geeft je in combinatie met de Polar Flow app en webservice persoonlijk en waardevol advies. Zo weet je met de handige Polar Training Load Pro precies hoeveel je moet trainen om optimaal te presteren en ontvang je feedback om de juiste balans tussen trainen en rust te vinden. Recovery Pro geeft je dagelijks een persoonlijke trainingsaanbeveling en neemt hier je huidige cardioherstel als de balans tussen rust en trainen op lange termijn in mee. Handig: bij risico op overbelasting, blessure of ziekte krijg je een waarschuwing.Je kunt de Vantage V volledig customizen. Je hebt keuze uit meer dan 130 sportprofielen â jij kiest welke sporten je in je horloge wilt zetten, welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je training en je kunt de instellingen per sport naar wens aanpassen.De Polar Vantage V is de beste keuze voor iedereen die een geavanceerd, waterdicht sporthorloge zoek met de meest uitgebreide trainingsmodelijkheden.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Wit
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 6
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16337356
 • ean: 725882047621
 • bijverkoop1: 16335021

€ 500.00

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Polar Ignite fitness en sporthorloge wit M L

Polar Ignite is een allround, waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde, optische hartslagmeting en geïntegreerde GPS. Met betrouwbare, nauwkeurige metingen en een reeks nieuwe, slimme functies als Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en FitSpark zorgt Polar Ignite ervoor dat je jezelf in balans houdt en fit blijft in een druk bestaan. Elke dag opnieuw.BOUW JE DAG OP DE NACHTTijdens de nacht meet Polar Ignite hoe je lichaam zich heeft hersteld van stress gedurende de dag en training door je slaap en de activiteit van het autonome zenuwstelstel te meten. Hij helpt je de juiste keuzes te maken; doe je vandaag een intensieve training of is het toch slimmer om wat rustiger aan te doen?WORKOUT ZONDER BURNOUTJe hoeft geen tijd meer te verspillen met het bedenken van het juiste trainingsschema voor die dag â de FitSpark trainingsbegeleiding biedt je klant-en-klare trainingen die je rechtstreeks vanaf je horloge volgt. De workouts zijn gebaseerd op je Nightly Rechargestatus van de vorige nacht, je fitheidsniveau, herstel en trainingshistorie.GEEN SLAAP, GEEN PRESTATIEPolar's Sleep Plus Stages ⢠slaapregistratie volgt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en laat je zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht.ONTSPAN LICHAAM EN GEESTSerene ⢠is een begeleide ademhalingsoefening die je helpt lichaam en geest te ontspannen, stress de baas te blijven en de kwaliteit van je slaap te verbeteren.Met Polar Ignite heb je de keuze uit meer dan 100 sportprofielen. Je kiest zelf welke sporten je in je horloge wilt zetten en welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je workout. Met zijn slanke en lichtgewicht design heeft hij een helder kleuren touchscreen en de batterij gaat meer dan 5 dagen mee met continue hartslagmeting. Wil je eens wat anders? De polsband is eenvoudig te wisselen voor een andere kleur.
Extra gegevens:

 • Merk: Polar
 • Kleur: Wit
 • Model: GPS horloge
 • Category: Elektronica
 • Voorraad: 4
 • Verzendkosten: 0.00
 • Plaatje: Fig1
 • Plaatje: Fig2
 • Levertijd: direct leverbaar
 • sku: 16335029
 • ean: 725882047928
 • bijverkoop1: 16335021

€ 229.00

Verder...

Elektronica Wearables Sporthorloges
Product
 

Wie is Online?

We hebben 869 gasten online

Webverkeer

9.png2.png0.png4.png5.png9.png
Vandaag297
Gisteren962
Deze week2283
Deze Maand29306
Totaal920459

Bezoekers­informatie

 • Uw IP-adres: 100.26.179.196
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is online?

5
Online

woensdag 22 januari 2020 11:41