3 zitsbank SPENGEN Grijs

- knusse bank met strakke vormgeving- bekleding stof bloq in antraciet grijs- 3-zitsbank van 216 cm breed- diverse modellen leverbaarBank Spengen heeft een moderne, maar wel uitnodigende en knusse look. De bank heeft een strakke belijning met slanke armleuningen. De kussens zorgen voor een knus en comfortabel uiterlijk. Het lijken allemaal losse kussens, maar alleen de rugkussens zijn los. De zitkussens zitten vast waardoor ze goed op hun plaats blijven en dat zorgt voor een relaxte zit. Verder heeft de bank hoge poten van zwart metaal. Dat geeft een ruimtelijk en trendy effect. Daarbij is het ook nog eens handig met stofzuigen. Comfort:Bank Spengen heeft een vaste zitting die bestaat uit een polyether kussen op nosagvering. Dit zorgt voor een veerkrachtig en soepel zitcomfort. De rugkussens zijn los en deze zijn gevuld met een vlokvulling van polyether en siliconen. Polyether is flexibel en comfortabel en de siliconen zorgen dat de vlokken niet klonteren, maar elastisch blijven. Voor behoud van de vorm en flexibiliteit adviseren we de rugkussens regelmatig op te schudden.Bekleding:De bank is bekleed met stof bloq in kleur antraciet. De stof heeft een fijne wafel achtige structuur en bestaat uit 85% polyester en 15% nylon. Het is een sterke en kleurvaste stof die zacht en comfortabel aanvoelt. De rugkussens zijn niet door gestoffeerd, de achterkant is van speciaal meubel doek.Goed om te weten:Het 3-zits model van bank Spengen is 216 cm breed, 93 cm diep en in totaal 84 cm hoog. De zitdiepte is 53 cm en de zithoogte is 46 cm. De metalen poten hebben een zwarte poedercoat afwerking. De poten moeten nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Bank Spengen is in verschillende varianten uit voorraad leverbaar. Verder kun je deze bank ook zelf samenstellen waarbij je kiest uit verschillende opstellingen, stoffen en kleuren. Meer informatie? Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en ontwerp jouw ideale bank!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 799.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank HOORNAAR Roze

- moderne velvet 3-zitsbank- roze fluweel- 216 cm breed- ook in andere kleuren leverbaarBank Hoornaar heeft een overdadige luxe look doordat de fluwelen bekleding met een chevrolet stiksel is afgewerkt en dat loopt door over de arm- en rugleuning van de bank. Verder heeft de bank, net als een klassieke kasteelbank, hoge armleuningen. Bank Hoornaar staat op hoge slanke poten en dat zorgt voor een moderne uitstraling en is bovendien handig met eronder schoonmaken. Met al deze eigenschappen is bank Hoornaar een absolute musthave in een moderne luxe woonstijl.Comfort:De zitting is een polyether kussen op een basis van nosagvering. Het rugkussen is eveneens een polyether gevuld kussen. Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De roze fluwelen stof is superzacht en heeft een luxe vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. Goed om te weten:De bank is 216 cm breed en 85 cm diep. De totale hoogte is 77 cm. De zithoogte is 46,5 cm en de zitdiepte is 56,5 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal en moeten nog gemonteerd worden. Bank Hoornaar is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 999.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank HOORNAAR Groen

- moderne velvet 3-zitsbank- donkergroen fluweel- 216 cm breed- ook in andere kleuren leverbaarBank Hoornaar heeft een overdadige luxe look doordat de fluwelen bekleding met een chevrolet stiksel is afgewerkt en dat loopt door over de arm- en rugleuning van de bank. Verder heeft de bank, net als een klassieke kasteelbank, hoge armleuningen. Bank Hoornaar staat op hoge slanke poten en dat zorgt voor een moderne uitstraling en is bovendien handig met eronder schoonmaken. Met al deze eigenschappen is bank Hoornaar een absolute musthave in een moderne luxe woonstijl.Comfort:De zitting is een polyether kussen op een basis van nosagvering. Het rugkussen is eveneens een polyether gevuld kussen. Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkergroene fluwelen stof is superzacht en heeft een luxe vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. Goed om te weten:De bank is 216 cm breed en 85 cm diep. De totale hoogte is 77 cm. De zithoogte is 46,5 cm en de zitdiepte is 56,5 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal en moeten nog gemonteerd worden. Bank Hoornaar is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 999.00

€ 799.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank HOORNAAR Blauw

- moderne velvet 3-zitsbank- donkerblauw fluweel- 216 cm breed- ook in andere kleuren leverbaarBank Hoornaar heeft een overdadige luxe look doordat de fluwelen bekleding met een chevrolet stiksel is afgewerkt en dat loopt door over de arm- en rugleuning van de bank. Verder heeft de bank, net als een klassieke kasteelbank, hoge armleuningen. Bank Hoornaar staat op hoge slanke poten en dat zorgt voor een moderne uitstraling en is bovendien handig met eronder schoonmaken. Met al deze eigenschappen is bank Hoornaar een absolute musthave in een moderne luxe woonstijl.Comfort:De zitting is een polyether kussen op een basis van nosagvering. Het rugkussen is eveneens een polyether gevuld kussen. Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkerblauwe fluwelen stof is superzacht en heeft een luxe vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. Goed om te weten:De bank is 216 cm breed en 85 cm diep. De totale hoogte is 77 cm. De zithoogte is 46,5 cm en de zitdiepte is 56,5 cm. De poten zijn van zwart gepoedercoat metaal en moeten nog gemonteerd worden. Bank Hoornaar is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 999.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank OISTERWIJK Grijs

- mooie moderne uitstraling- passend in elke interieurstijl- ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen3-zitsbank Oisterwijk is een prachtige hoekbank met een moderne uitstraling. Deze bank staat op hoge metalen poten, deze poten geven wat luchtigheid aan de bank. De stoffen bekleding is grijs gemêleerd en is makkelijk binnen verschillende woonstijlen te combineren. Comfort:Het zitcomfort van 3-zitsbankbank Oisterwijk is stevig. Je zakt dus niet in de bank weg. De zitting is vast gestoffeerd, je hebt hier dus geen losse kussens die kunnen verschuiven. In de zitting zit nosagvering met polyetherschuim verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de zitting telkens als je opstaat weer terug in de oorspronkelijke vorm komt. De rugkussens zijn goed gevuld waardoor ook in de rug het zitcomfort stevig is. De kussens liggen los in de bank zodat je ze regelmatig kunt opschudden. Zo blijven ze langer in vorm. Bekleding:De bank is bekleed met een ijzersterke stof van 100% polyester. Deze verkleurt of verslijt niet snel. 3-zitsbank Oisterwijk is dan ook geschikt voor intensief gebruik. De stof is grijs gemêleerd en iets grover geweven. Hierdoor heeft de bank een warme robuuste uitstraling. Goed om te weten:3-zitsbank Oisterbank heeft een breedte van 221 cm en een hoogte van 82 cm. De bank heeft een zitdiepte van 54 cm en een zithoogte van 42 cm. Ook leverbaar:De 3-zitsbank Oisterwijk is ook in andere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Wil je meer informatie? Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en ontwerp jouw ideale bank!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 549.00

€ 449.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank OISTERWIJK Grijs

- mooie moderne uitstraling- passend in elke interieurstijl- ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen3-zitsbank Oisterwijk is een prachtige hoekbank met een moderne uitstraling. Deze bank staat op luxe hoge RVS poten, deze poten geven wat luchtigheid aan de bank. De stoffen bekleding is antraciet gemêleerd en is makkelijk binnen verschillende woonstijlen te combineren. Comfort:Het zitcomfort van 3-zitsbankbank Oisterwijk is stevig. Je zakt dus niet in de bank weg. De zitting is vast gestoffeerd, je hebt hier dus geen losse kussens die kunnen verschuiven. In de zitting zit nosagvering met polyetherschuim verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de zitting telkens als je opstaat weer terug in de oorspronkelijke vorm komt. De rugkussens zijn goed gevuld waardoor ook in de rug het zitcomfort stevig is. De kussens liggen los in de bank zodat je ze regelmatig kunt opschudden. Zo blijven ze langer in vorm. Bekleding:De bank is bekleed met een ijzersterke stof van 100% polyester. Deze verkleurt of verslijt niet snel. 3-zitsbank Oisterwijk is dan ook geschikt voor intensief gebruik. De stof is gantraciet gemêleerd en iets grover geweven. Hierdoor heeft de bank een warme robuuste uitstraling. Goed om te weten:3-zitsbank Oisterbank heeft een breedte van 221 cm en een hoogte van 82 cm. De bank heeft een zitdiepte van 54 cm en een zithoogte van 42 cm. Ook leverbaar:De 3-zitsbank Oisterwijk is ook in andere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 549.00

€ 449.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank AMELAND Geel

- goudkleurige blikvanger!- comfortabel en duurzaam zitcomfort- zitbreedte van 180 cm- ook helemaal naar eigen wens samen te stellenOp zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor deze prachtige goudkleurige 3-zitsbank Ameland! Deze bank heeft een strakke belijning maar door de gebruikte stof heeft de bank een klassieke uitstraling. De moderne zwarte poten geven de bank een grappige twist. De gouden kleur staat prachtig in verschillende interieurstijlen en geeft een luxe en warme uitstraling.Comfort:Door de toepassing van nosagvering in combinatie met pocketvering heb je een heerlijk stevig en toch zacht zitcomfort. De pocketvering zorgt voor het meest soepele, comfortabele en duurzame zitcomfort met een hoog draag vermogen. Bovendien ventileert deze zitting heel goed, heb je minder kans op plooivorming en zorgt ook nog eens voor een langere levensduur. De bank heeft vaste kussens, ideaal want zo voorkom je verschuiving van de kussens. De lage en brede armleuningen passen perfect bij de uitstraling van de bank en met een armleuning dienblad kun je hier makkelijk een glas op plaatsen.Bekleding:Deze 3-zitsbank is bekleed met een stevige polyester stof die niet snel verkleurt of verslijt. Deze goudkleurige stof heeft een rijke uitstraling en heeft meer rek en elasticiteit dan reguliere stoffen. De stof is glanzend van kleur en heeft een gewolke afwerking van verschillende kleurnuances. De stof voelt fluweelzacht aan.Goed om te weten:Deze ruime 3-zitsbank heeft een totale breedte van 228 cm. De zitbreedte is 180 cm, voldoende plaats dus voor 3 personen om te zitten. De bank heeft een zitdiepte van 62 cm en een zithoogte van 41 cm. Stel je ideale bank zelf samen:Is deze Ameland zitbank toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt de Ameland bank namelijk helemaal naar jouw wens samenstellen! In vijf eenvoudige stappen stel je in een handomdraai jouw ideale bank samen. Je bepaalt alles zelf: de opstelling, de bekleding, de kleur, de armleuning en zelfs de poot.Meer weten? Lees hier meer over alle mogelijkheden, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale bank samen te stellen!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 1079.00

€ 999.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank DRIEBORG Blauw

- moderne Scandinavische look- bekleding van fluweel met glans in kleur niagara- afmeting 200 cm breed en 87 cm diepDeze trendy en eigentijdse 3-zitsbank Drieborg heeft een prachtige Scandinavische uitstraling! De bank biedt veel zitruimte maar oogt bescheiden en subtiel door de smalle armleuingen en de opvallende hoge zwarte poten. De zachte zeeblauwe fluwelen stof met zachte glans geven de bank een prachtige en luxueuze uitstraling.Comfort:Hoekbank Drieborg is een bank met een ultiem comfort. Een hele prettige én stevige zit door het bijzonder elastische foam in de zitting. In de zitting zijn nosagveren verwerkt, hierdoor blijft de bank lang zijn vorm behouden, ook na jarenlang gebruik. De rugkussens zijn zacht maar goed gevuld waardoor ze je voldoende steun in de rug geven. Je kunt de rugkussens uit de bank halen. Schud ze regelmatig op, hierdoor behouden ze langer hun vorm.Bekleding:Deze 3-zitsbank is bekleed met stof Adore, een stevige polyester stof die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een gewolkt effect met verschillende kleurdieptes en glans. De stof voelt heerlijk fluweelzacht aan.Goed om te weten:De bank is 200 cm breed en 87 cm diep. De zitdiepte is 53 cm en de zithoogte is 45 cm. De totale hoogte is 85 cm. Ook leverbaar:3-zitsbank Drieborg is verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en opstellingen. Meer informatie? Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en ontwerp jouw ideale bank!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 2-3 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 999.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank DEMEERN Naturel

- prachtige tijdloze uitstraling- past in elke interieurstijl- 80x250x95 cm- verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren3-Zitsbank Demeern heeft met haar strakke belijning toch een behaaglijke uitstraling. De strakke belijning wordt benadrukt door de naar buiten gestikte naden. De bank staat op hele lage poten van zwart gekleurd hout. De warme zand kleur van de stof combineert gemakkelijk met bestaande interieurkleuren. Bank Demeern past zich dan ook makkelijk aan binnen verschillende woonstijlen. Comfort:Plof lekker neer om er vervolgens de hele avond niet meer af te komen! 3-zitsbank Demeern laat je helemaal tot rust komen dankzij het zachtere zitcomfort. De zachte rugkussens kun je uit de bank halen. De rugleuning is voorzien van een antislipstof, daardoor blijven de kussens goed op hun plek zitten. Schud de rugkussens regelmatig op en keer ze af en toe eens om. Zo behouden ze langer hun vorm. Deze bank heeft met 61 cm een diepe zitting. Bekleding:Deze 3-zitsbank is bekleed met een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. De stof is dicht geweven, daardoor neemt de kans op haakjes in de stof af. In de zand kleur komen verschillende naturel en taupe tinten voor. De stof voelt lekker zacht aan.Goed om te weten:3-zitsbank Demeern heeft een breedte van 250 cm. De bank heeft een hoogte van 80 cm, een zitdiepte van 56 cm en een zithoogte van 41 cm. Ook leverbaar:Deze bank is leverbaar in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren. Meer informatie? Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en ontwerp jouw ideale bank!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 849.00

€ 699.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank TERWOLDE Roze

- trendy en klassieke 3-zitsbank- velvet in koraalkleur- de hoge poten geven een ruimtelijk effect- 221 cm breedDeze mooie 3-zitsbank Terwolde heeft een mooie klassieke vintage look. De bank heeft een zachte fluwelen bekleding in een prachtige koraal kleur. Koraal is een rozetint met een rode gloed. Doordat het een stof met vleug is, is deze bank een ware kameleon. De kleur staat fantastisch bij zowel roze als roodtinten. De rug en zitting hebben een luxe gecapitonneerde afwerking. De bank staat hoog op zijn poten, dit geeft een ruimtelijk effect en is ook nog eens heel handig met schoonmaken. Deze bank combineert perfect bij interieurstijlen zoals eclectisch, vintage en klassiek.Comfort:Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De zitting is op basis van nosagveren, hierdoor blijft lang de vorm van de bank behouden. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat de zitting en rugkussens vast zitten in de bank, hierdoor kunnen ze niet verschuiven. De koraalkleurige stof is superzacht en heeft een zachte vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. De bank is voorzien van een Franse stiknaad. Dit wil zeggen dat de naad naar buiten toe dubbel is afgewerkt, waardoor een ‘randje’ ontstaat.Goed om te weten:De bank is 221 cm breed en 82 cm diep. De totale hoogte is 80 cm. De zithoogte is 43,5 cm en de zitdiepte is 55 cm. De poten moeten nog gemonteerd worden. Bank Terwolde is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een slaapbank Terwolde leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 899.00

€ 699.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank TERWOLDE Groen

- trendy en klassieke 3-zitsbank- velvet in donkergroen- de hoge poten geven een ruimtelijk effect- 221 cm breedDeze mooie 3-zitsbank Terwolde heeft een mooie klassieke vintage look. De bank heeft een warme donkergroene kleur, is voorzien van een zachte fluwelen bekleding en heeft een gecapitonneerde rug en zitting. De bank staat hoog op zijn poten, dit geeft een ruimtelijk effect en is ook nog eens heel handig met schoonmaken. Deze bank combineert perfect bij interieurstijlen zoals eclectisch, vintage en klassiek.Comfort:Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De zitting is op basis van nosagveren, hierdoor blijft lang de vorm van de bank behouden. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat de zitting en rugkussens vast zitten in de bank, hierdoor kunnen ze niet verschuiven. De koraalkleurige stof is superzacht en heeft een zachte vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. De bank is voorzien van een Franse stiknaad. Dit wil zeggen dat de naad naar buiten toe dubbel is afgewerkt, waardoor een ‘randje’ ontstaat.Goed om te weten:De bank is 221 cm breed en 82 cm diep. De totale hoogte is 80 cm. De zithoogte is 43,5 cm en de zitdiepte is 55 cm. De poten moeten nog gemonteerd worden. Bank Terwolde is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een slaapbank Terwolde leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 899.00

€ 699.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank TERWOLDE Grijs

- trendy en klassieke 3-zitsbank- velvet in donkergrijs- de hoge poten geven een ruimtelijk effect- 221 cm breedDeze mooie 3-zitsbank Terwolde heeft een mooie klassieke vintage look. De bank heeft een warme donkergrijze kleur, is voorzien van een zachte fluwelen bekleding en heeft een gecapitonneerde rug en zitting. De bank staat hoog op zijn poten, dit geeft een ruimtelijk effect en is ook nog eens heel handig met schoonmaken. Deze bank combineert perfect bij interieurstijlen zoals eclectisch, vintage en klassiek.Comfort:Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. De zitting is op basis van nosagveren, hierdoor blijft lang de vorm van de bank behouden. De bank heeft een hoge rugleuning en een middeldiepe zit. Hierdoor krijgt je lichaam de goede ondersteuning waardoor je er urenlang heerlijk in kunt zitten.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat de zitting en rugkussens vast zitten in de bank, hierdoor kunnen ze niet verschuiven. De koraalkleurige stof is superzacht en heeft een zachte vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt. De bank is voorzien van een Franse stiknaad. Dit wil zeggen dat de naad naar buiten toe dubbel is afgewerkt, waardoor een ‘randje’ ontstaat.Goed om te weten:De bank is 221 cm breed en 82 cm diep. De totale hoogte is 80 cm. De zithoogte is 43,5 cm en de zitdiepte is 55 cm. De poten moeten nog gemonteerd worden. Bank Terwolde is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een slaapbank Terwolde leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 899.00

€ 699.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank AKERSLOOT Grijs

- velvet 3-zits bank- kleur dark grey (donkergrijs)- afmeting 191x84 cm - diverse kleuren en modellen leverbaarBank Akersloot heeft een luxe uitstraling en past daarmee perfect voor in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De bekleding is een zachte fluwelen stof in de kleur donkergrijs en de bank is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze bank extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze bank zorgt voor een fijne zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkergrijze fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De 3-zits versie van deze bank is 191 cm breed en 84 cm diep en de hoogte is 78 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals smeervlekken, drankvlekken, voedselvlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 599.00

€ 499.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank AKERSLOOT Roze

- velvet 3-zits bank- kleur dusty rose (roze)- afmeting 191x84 cm - diverse kleuren en modellen leverbaarBank Akersloot heeft een luxe uitstraling en past daarmee perfect voor in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De bekleding is een zachte fluwelen stof in de kleur dusty rose (lichtroze) en de bank is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze bank extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze bank zorgt voor een fijne zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De roze fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De 3-zits versie van deze bank is 191 cm breed, 84 cm diep en de hoogte is 78 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals smeervlekken, drankvlekken, voedselvlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 599.00

€ 499.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank AKERSLOOT Groen

- velvet 3-zits bank- kleur forest green (donkergroen)- afmeting 191x84 cm - diversekleuren en modellen leverbaarBank Akersloot heeft een luxe uitstraling en past daarmee perfect voor in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De bekleding is een zachte fluwelen stof in de kleur forest green en de bank is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze bank extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze bank zorgt voor een fijne zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkergroene fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De 3-zits versie van deze bank is 191 cm breed, 84 cm diep en de hoogte is 78 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals smeervlekken, drankvlekken, voedselvlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 599.00

€ 499.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank AMELAND Bruin

- moderne en tijdloze uitstraling- stoer en soepel leder- zitbreedte van 180 cm- ook helemaal naar eigen wens samen te stellenDeze prachtige 3-zitsbank Ameland heeft een moderne en tijdloze uitstraling maar door het stoere leer en de zwart metalen poten heeft deze bank ook een vintage look. Daarom past deze bank in zoveel interieurstijlen. Dankzij de hoge poot van zwart gekleurd metaal, lijkt de bank haast te zweven in je woonkamer.Comfort:De bank heeft een lage zit en een wat lagere rugleuing. Door de toepassing van nosagvering in combinatie met bonellvering heb je een heerlijk stevig en toch zacht zitcomfort. De bonellvering zorgt voor het meest soepele, comfortabele en duurzame zitcomfort met een hoog draag vermogen. Bovendien ventileert deze zitting heel goed, heb je minder kans op plooivorming en zorgt ook nog eens voor een langere levensduur.De bank heeft vaste kussens, ideaal want zo voorkom je verschuiving van de kussens. De lage en brede armleuningen passen perfect bij de uitstraling van de bank en met een armleuning dienblad kun je hier makkelijk een glas op plaatsen.Bekleding:Deze 3-zitsbank is bekleed met een soepele en ruige leder in een cognac kleur. Door normaal gebruik van deze bank ontstaat er plooivorming. Leder heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon is te houden en met huisdieren gemakkelijk doordat je haren eenvoudig kunt verwijderen. Het leer heeft een vintage look met verschillende kleurnuances. De bank is afgewerkt met een luxe Franse stiknaad.Goed om te weten:Deze ruime 3-zitsbank heeft een totale breedte van 224 cm. De zitbreedte is 180 cm, voldoende plaats dus voor 3 personen om te zitten. De bank heeft een zitdiepte van 62 cm en een zithoogte van 41 cm. Stel je eigen bank samen:Is deze bank toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we goed nieuws. Je kunt de bank namelijk helemaal naar jouw wens samenstellen! In vijf eenvoudige stappen stel je in een handomdraai jouw ideale bank samen. Je bepaalt alles zelf: de opstelling, zitcomfort, type en kleur bekleding, de armleuning en zelfs de poot. Meer weten? Lees hier meer over alle mogelijkheden, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale bank samen te stellen!Onderhoud:Je leder verzorgen en vlekken verwijderen? Behandel de bank dan met deze onderhoudskit voor geborsteld leder. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je graag het Protexx onderhoudspakket met bijbehorende vlekgarantie? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 1849.00

€ 1599.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank KOOG Wit

- heerlijke en robuuste 3-zitsbank - zit en rugkussens van zeer hoge kwaliteit- 83x208x96 cm (hxbxd)- ook helemaal naar wens samen te stellenDeze comfortabele en robuuste 3-zitsbank Koog staat garant voor heerlijke avonden. Deze ruime bank zit echt heerlijk en voelt meteen vertrouwd in je woonkamer. De hoge rugleuning zorgt voor nog meer comfort en de velourse stof geeft een luxe sfeer in je interieur.Comfort:3-zitsbank Koog is voorzien van tijgerschuim in de zitting. Deze zitting is opgebouwd uit verschillende schuimsoorten die zorgen voor een beter zitcomfort, een goede veerkracht, vormvastheid en een hele lange levensduur! De bank heeft een stevige zit met een zacht elastische vering. De rugkussens hebben een siliconenvulling. Deze vulling behoudt zijn veerkracht en blijft daardoor ook langer in vorm. Kortom, een bank met een hoog afwerkingniveau en een heerlijke comfortabele zit. Schud de rugkussens regelmatig op, zo behouden ze langer hun vorm en blijven ze lekker vol. Bekleding:De bank is bekleed met een mooie warme velourse stof met een matte en rijke uitstraling. De stof voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooie vleug. De kleur shitake is een donkere beige kleur, te vergelijken met de kleur van een champignon.Goed om te weten:3-zitsbank Koog heeft een breedte van 208 cm. De bank heeft een hoogte van 83 cm, een zitdiepte van 58 cm en een zithoogte van 47 cm. Stel zelf je bank samen:Binnen de serie Koog kun je niet alleen fauteuils en banken uit voorraad bestellen. In enkele stappen kun je jouw eigen Koog bank of fauteuil in onze winkels helemaal zelf samenstellen. Je combineert zelf de verschillende soorten zitplaatsen, hiermee bepaal je de opstelling. Je kunt kiezen uit diverse soorten zitcomfort, natuurlijk kun je deze in de winkel testen. Daarna kun je kiezen uit verschillende modellen armleuningen, soorten poten, zithoogte, zitdiepte en eventueel een verstelbare hoofdsteun. Tot slot maak je de bank helemaal passend in je interieur door de kleur en de bekleding te kiezen. Er zijn wel meer dan 100 mogelijkheden! Nieuwsgierig? Lees meer informatie in de Kieswijzer Koog of kom langs in een van onze winkels. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 1209.00

€ 1199.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank PAMPUS Paars

- strakke en moderne bank- vast gestoffeerd- 77x228x93 cm (hxbxd)- stel deze bank naar eigen wens samenDeze hippe 3-zitsbank Pampus heeft een strakke en moderne look. Met de opvallende lavendelkleurige stof maak je een statement in je interieur en heb je een echte trendsetter in je interieur. De kleine zwarte poten geven de bank een grappige twist. Comfort:Deze bank heeft dankzij de koudschuim vulling een duurzaam zitcomfort. Zowel de zitting als de rugleuning zitten zeer aangenaam, niet te stevig maar ook niet te zacht. Het lichaam krijgt voldoende ondersteuning. In de zitting zijn Nosagveren verwerkt, hierdoor blijft de bank lang zijn vorm behouden. Deze bank heeft een zitdiepte van 62 cm. Bekleding:De bank is in 1 geheel bekleed. De zitting en rugkussens zitten dus vast in de bank waardoor ze niet kunnen verschuiven. 3-zitsbank Pampus is bekleed met een stof van 100% polyester. Dit is een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt en deze is geschikt voor intensief gebruik. De stof is wat grover geweven en er komen verschillende paars en grijs tinten voor in de stof.Goed om te weten:Bank Pampus heeft een afmeting van 77x228x93 cm (hxbxd). De bank heeft een zitdiepte van 62 cm en een zithoogte van 41 cm. Stel zelf je bank samen:Binnen de serie Pampus kun je in enkele stappen jouw eigen Pampus bank of fauteuil in onze winkels helemaal zelf samenstellen. Je combineert zelf de verschillende soorten zitplaatsen, hiermee bepaal je de opstelling. Je kunt kiezen uit diverse soorten zitcomfort, natuurlijk kun je deze in de winkel testen. Daarna kun je kiezen uit verschillende modellen armleuningen, soorten poten, zithoogte, zitdiepte en eventueel een verstelbare hoofdsteun. Tot slot maak je de bank helemaal passend in je interieur door de kleur en de bekleding te kiezen. Er zijn wel meer dan 100 mogelijkheden! Wil je de bank of fauteuil helemaal compleet maken? Ga dan voor bijpassende accessoires zoals kussens of een handige mediatas. Nieuwsgierig? Lees meer informatie in de Kieswijzer Pampus of kom langs in een van onze winkels. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 1079.00

€ 999.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank HAPS Zwart

- 3-zitsbank met losse kussens- bekleding van stof black magnus (antraciet)- 223 cm breed en 87 cm diep- ook leverbaar in 2.5-zits en in het lichtgrijsDe Haps 3-zitsbank is veel waar voor een zachte prijs! Dankzij de tijdloze en strakke vormgeving past deze bank in vrijwel iedere interieurstijl. Van dezelfde bank leveren we ook een 2.5-zits, leuk om met elkaar te combineren. Handig aan deze 3-zits bank is dat een van de armleuningen nog gemonteerd moet worden. Hierdoor is deze royale bank gemakkelijk binnen te krijgen bij verplaatsen/bezorgen.Comfort:De zitting van de bank zit stevig en comfortabel. In de bank zitten nosagveren die zorgen voor een optimaal zitcomfort. De rugkussens zijn lekker zacht doordat ze met een vlokvulling gevuld zijn. Het zitkussen is een polyether schuim kussen. Groot voordeel is dat de rug- en zitkussens los in de bank liggen. Je kunt ze opschudden en omkeren. Zo gaat je bank extra lang mee. Bekleding:De Haps bank is bekleed met een dicht geweven stof in een zwarte gemêleerde kleur. Doordat de kleur gemêleerd is lijkt de kleur donker antraciet grijs. De stof is van een samengesteld garen van polyester, acryl en katoen. Hierdoor voelt deze stevige stof zacht en aangenaam en gaat deze lang mee.Goed om te weten:Bank Haps is 223 cm breed, 87 cm diep en 81 cm hoog. De zitdiepte is 57 cm en de zithoogte is 44 cm. De poten zijn van zwart hout. Ook leverbaar:De bank is ook in een andere maat en andere kleur leverbaar. Bekijk hier de mogelijkheden.Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 649.00

€ 399.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

3 zitsbank STEVERT Grijs

- strakke en moderne bank- makkelijk te combineren- 231 cm breed- verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen3-zitsbank Stevert is een moderne bank. De bank is strak vormgegeven. Dankzij de mooi gevormde moderne poot, van zwart gekleurd metaal, lijkt de bank haast te zweven in je woonkamer. De grijze stof combineert gemakkelijk bij bestaande meubels waardoor je 3-zitsbank Stevert eenvoudig toevoegt aan je moderne interieur.Comfort:Zowel de zitting als de rugleuning van deze bank zitten stevig maar comfortabel. In de zitting zitten Nosagveren, hierdoor blijft de bank lang zijn vorm behouden. De bank geeft je lichaam de goede ondersteuning waardoor hij uren lang heerlijk zit. Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat de zitting en rugkussens vast zitten in de bank, hierdoor kunnen ze niet verschuiven. De grijze stof is grof geweven en voelt wat ruwer aan. Je ziet er lichte kleurverschillen in. De stof is gemaakt van 100% polyester. Dat is een stevig stof die niet snel verkleurt of verslijt. Goed om te weten:3-zitsbank Stevert heeft een breedte van 231 cm en biedt dus ruimte aan 3 personen om te zitten. De bank heeft een zitdiepte van 56 cm en een zithoogte van 45 cm. Ook leverbaar:3-Zitsbank Stevert kun je online ook bestellen als 2,5-zitsbank. Daarnaast is deze bank ook leverbaar in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren. Meer informatie? Kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en ontwerp jouw ideale bank!Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 999.00

€ 949.00

Verder...

3 zitsbanken
Product
 

Wie is Online?

We hebben 833 gasten online

Webverkeer

1.png3.png6.png9.png3.png1.png9.png
Vandaag383
Gisteren572
Deze week2574
Deze Maand14787
Totaal1369319

Bezoekers­informatie

 • Uw IP-adres: 18.210.12.229
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

vrijdag 26 februari 2021 16:42