fauteuil HEERLE Groen

- velvet fauteuil in retro look- fluweel in forest green (groen)- zwart metalen onderstel- diverse kleuren leverbaarFauteuil Heerlen nodigt uit om heerlijk in weg te kruipen met een lekkere kop thee en een goed boek. Met zijn ronde vorm en fluwelen bekleding heeft deze stoel een luxe en retro uitstraling. De trend van dit moment. Comfort:Deze fauteuil heeft een fijne zit door zijn royale en ronde vorm. Bovendien is de stoel heerlijk zacht door de groene fluwelen bekleding van 100% polyester. Goed om te weten:Fauteuil Heerlen heeft een zwart gepoedercoat metalen onderstel. Het onderstel moet nog gemonteerd worden bij levering. De fauteuil is leverbaar in diverse kleuren. Onderhoud:Vlekken op je stoel? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze stoel met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze stoel online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 179.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil RATUM Grijs

- moderne fauteuil met trendy design - grijs/bruine velvet stof met carré stiksel - ook in lichtgrijze kleur leverbaarFauteuil Ratum is een velvet fauteuil met een trendy hedendaags design. De grijs/bruine stoel heeft een luchtig voorkomen doordat er geen massieve armleuningen aanzitten. En toch is de stoel uitnodigend door de comfortabele zitting. De zitting heeft een vol uiterlijk en is fraai afgewerkt met een carréstiksel (vakverdeling). De stoel staat fantastisch in veel diverse interieurstijlen, van stoer industrieel tot warm landelijk. Comfort en bekleding:Fauteuil Ratum heeft een comfortabele zit door de ronde belijning van de zitting en rug, dat is goed te zien aan de wat opstaande rand bij de heupen. De stoel heeft een polyether kussen en is bekleed met stof Vic, een luxe en zachte fluwelen stof.Goed om te weten:Fauteuil Ratum is 73 cm breed, 82 cm diep en 88 cm hoog. De fauteuil heeft een poot van gepoedercoat zwart metaal. De poot moet nog gemonteerd worden. Fauteuil Ratum is ook in het lichtgrijs leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 2-3 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 279.00

€ 229.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil RATUM Grijs

- moderne fauteuil met trendy design - grijze velvet stof met carré stiksel - ook in grijs/bruine kleur leverbaarFauteuil Ratum is een velvet fauteuil met een trendy hedendaags design. De grijze stoel heeft een luchtig voorkomen doordat er geen massieve armleuningen aanzitten. En toch is de stoel uitnodigend door de comfortabele zitting. De zitting heeft een vol uiterlijk en is fraai afgewerkt met een carréstiksel (vakverdeling). De stoel staat fantastisch in veel diverse interieurstijlen, van stoer industrieel tot warm landelijk. Comfort en bekleding:Fauteuil Ratum heeft een comfortabele zit door de ronde belijning van de zitting en rug, dat is goed te zien aan de wat opstaande rand bij de heupen. De stoel heeft een polyether kussen en is bekleed met stof Vic, een luxe en zachte fluwelen stof.Goed om te weten:Fauteuil Ratum is 73 cm breed, 82 cm diep en 88 cm hoog. De fauteuil heeft een poot van gepoedercoat zwart metaal. De poot moet nog gemonteerd worden. Fauteuil Ratum is ook in het grijs/bruin leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 2-3 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 279.00

€ 229.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil GRAVE Grijs

- moderne cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur anthracite- zwarte slede onderstel- ook andere kleuren leverbaarFauteuil Grave ziet eruit als de moderne versie van een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50. Deze variant heeft hippe velvet bekleding en een modern slede onderstel van zwart metaal. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Grave in een industrieel interieur gemixt met zwart metaal en hout. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Grave heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in kleur anthracite, een stijlvolle donkergrijze tint.Goed om te weten:Fauteuil Grave is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De slede poten zijn van zwart metaal, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Grave is in diverse kleuren leverbaar. Hetzelfde model maar dan met houten poten is ook leverbaar, dat is fauteuil Huppel. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil GRAVE Blauw

- moderne cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur petrol- zwarte slede onderstel- ook andere kleuren leverbaarFauteuil Grave ziet eruit als de moderne versie van een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50. Deze variant heeft hippe velvet bekleding en een modern slede onderstel van zwart metaal. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Grave in een industrieel interieur gemixt met zwart metaal en hout. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Grave heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in kleur petrol, een blauwe tint met een vleugje groen.Goed om te weten:Fauteuil Grave is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De slede poten zijn van zwart metaal, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Grave is in diverse kleuren leverbaar. Hetzelfde model maar dan met houten poten is ook leverbaar, dat is fauteuil Huppel. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil ELEVELD Bruin

- fauteuil in model XL kuipstoel- trendy cognac velvet bekleding- zwarte metalen poot- in diverse kleuren leverbaarFauteuil Eleveld is een uitnodigende fauteuil die uitstraalt: ga lekker zitten en laat me je omarmen. Een heerlijke stoel om een avondje in te bingewatchen of om je boek in één adem uit te lezen. Naast dat Eleveld heel comfortabel zit is het ook nog eens een mooie blikvanger in je interieur. De prachtige fluwelen bekleding en de strakke spinpoot maken deze stoel perfect voor in vele woonstijlen.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, dit zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met stof adore, een fluwelen stof van 100% polyester die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een prachtige vleug en een luxe uitstraling. De kleur is cognac, een warme goudbruine kleur.Goed om te weten:Fauteuil Eleveld is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. Eronder zit een spinpoot van zwart gepoedercoat metaal, deze moet nog gemonteerd worden. Fauteuil Eleveld is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een draaibare versie leverbaar, dat is model Arum. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil GRAVE Groen

- moderne cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur hunter- zwarte slede onderstel- ook andere kleuren leverbaarFauteuil Grave ziet eruit als de moderne versie van een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50. Deze variant heeft hippe velvet bekleding en een modern slede onderstel van zwart metaal. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Grave in een industrieel interieur gemixt met zwart metaal en hout. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Grave heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in kleur hunter, een vergrijsd groene tint.Goed om te weten:Fauteuil Grave is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De slede poten zijn van zwart metaal, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Grave is in diverse kleuren leverbaar. Hetzelfde model maar dan met houten poten is ook leverbaar, dat is fauteuil Huppel. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil ELEVELD Grijs

- fauteuil in model XL kuipstoel- trendy grijze velvet bekleding- zwarte metalen poot- in diverse kleuren leverbaarFauteuil Eleveld is een uitnodigende fauteuil die uitstraalt: ga lekker zitten en laat me je omarmen. Een heerlijke stoel om een avondje in te bingewatchen of om je boek in één adem uit te lezen. Naast dat Eleveld heel comfortabel zit is het ook nog eens een mooie blikvanger in je interieur. De prachtige fluwelen bekleding en de strakke spinpoot maken deze stoel perfect voor in vele woonstijlen.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, dit zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met stof adore, een fluwelen stof van 100% polyester die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een prachtige vleug en een luxe uitstraling. De kleur is anthracite, een mooie donkergrijze kleur.Goed om te weten:Fauteuil Eleveld is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. Eronder zit een spinpoot van zwart gepoedercoat metaal, deze moet nog gemonteerd worden. Fauteuil Eleveld is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een draaibare versie leverbaar, dat is model Arum. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil VAALS Oranje

- draaibaar tot 360°- velvet stof in kleur cognac- in diverse kleuren leverbaarDraaifauteuil Vaals is een heerlijke comfortabele stoel die helemaal om zijn eigen as kan draaien. Ideaal als je met iedereen in de woonkamer in contact wilt zijn. Vaals heeft een echte uitnodigende look met een minimalistisch design. Dat is goed te zien aan de slanke poot onder de stoel. Hiermee past deze fauteuil perfect in een moderne en strakke woonstijl of in een Scandinavische sfeer.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, deze zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% polyester, een stof die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een wat wolkerige en luxe uitstraling met een mooie vleug. De kleur is cognac, een warme goudbruine kleur.Goed om te weten:Draaifauteuil Vaals is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. De metalen poot is zwart gepoedercoat en deze moet nog gemonteerd worden. Draaifauteuil Vaals is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil HUPPEL Bruin

- elegante cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur cognac- zwarte houten poten- ook andere kleur leverbaarFauteuil Huppel ziet eruit als een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50, maar onze moderne versie heeft een hippe velvet bekleding. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Huppel in een eclectisch interieur met overdadig goud en andere velvets. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Huppel heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in cognac kleur, een warme goudbruine tint.Goed om te weten:Fauteuil Huppel is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De zwarte poten zijn van hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Huppel is ook in een andere kleur leverbaar. Hetzelfde model maar dan met een metalen slede onderstel is ook leverbaar, dat is fauteuil Grave. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 239.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil HUPPEL Grijs

- elegante cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur anthracite- zwarte houten poten- ook andere kleur leverbaarFauteuil Huppel ziet eruit als een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50, maar onze moderne versie heeft een hippe velvet bekleding. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Huppel in een eclectisch interieur met overdadig goud en andere velvets. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Huppel heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in anthracite kleur, een stijlvolle donkergrijze tint.Goed om te weten:Fauteuil Huppel is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De zwarte poten zijn van hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Huppel is ook in een andere kleur leverbaar. Hetzelfde model maar dan met een metalen slede onderstel is ook leverbaar, dat is fauteuil Grave. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 239.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil PLEIN Bruin

- stoere vintage uitstraling- lederlook in donkebruine kleur- metalen onderstelDeze mooie fauteuil heeft een stoere uitstraling met een retro tintje! Deze lage fauteuil staat stevig op zijn zwart metalen onderstel en door de breedte van 88 cm heb je lekker veel zitruimte.Comfort:Fauteuil Plein heeft een stevig zitcomfort. De iets gekantelde vorm draagt bij het fijne zitcomfort, een stoel waar je heerlijk in kunt relaxen.Bekleding:Deze fauteuil is bekleed met een lederlook stof in een donkerbruine kleur. De bekleding van de stoel is comfortabel en slijtvast. Leuk detail is de dikke Franse stiknaad, voor een extra stoer effect.Goed om te weten:Fauteuil Plein heeft een breedte van 88 cm, een diepte van 84 cm en een hoogte van 83 cm. De zithoogte is 39 cm. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 219.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil GRAVE Koper

- moderne cocktail stoel- luxe velvet bekleding in kleur copper- zwarte slede onderstel- ook andere kleuren leverbaarFauteuil Grave ziet eruit als de moderne versie van een klassiek cocktail stoeltje uit de jaren ‘50. Deze variant heeft hippe velvet bekleding en een modern slede onderstel van zwart metaal. Met deze look is de fauteuil een absolute musthave in een trendy eigentijds interieur. Mix de stoel in een Scandinavische look met een puur en minimalistisch design of zet Grave in een industrieel interieur gemixt met zwart metaal en hout. Het maakt niet uit waar je de fauteuil neerzet, hij zal altijd de blikvanger zijn.Comfort en bekleding:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling en die zorgen voor een soepel en comfortabel zitcomfort. De rugleuning waaiert naar boven toe breder uit voor extra comfort. Fauteuil Grave heeft geen armleuning waardoor het model luchtig in de kamer staat. De stoel heeft een fluwelen bekleding in copper kleur, een warme roestbruine tint.Goed om te weten:Fauteuil Grave is 63 cm breed, 70 cm diep en 75 cm hoog. De zithoogte is 45 cm en de zitdiepte is 42 cm. De slede poten zijn van zwart metaal, deze moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Grave is in diverse kleuren leverbaar. Hetzelfde model maar dan met houten poten is ook leverbaar, dat is fauteuil Huppel. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil VAALS Groen

- draaibaar tot 360°- velvet stof in kleur hunter- in diverse kleuren leverbaarDraaifauteuil Vaals is een heerlijke comfortabele stoel die helemaal om zijn eigen as kan draaien. Ideaal als je met iedereen in de woonkamer in contact wilt zijn. Vaals heeft een echte uitnodigende look met een minimalistisch design. Dat is goed te zien aan de slanke poot onder de stoel. Hiermee past deze fauteuil perfect in een moderne en strakke woonstijl of in een Scandinavische sfeer.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, deze zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% polyester, een stof die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een wat wolkerige en luxe uitstraling met een mooie vleug. De kleur is hunter, een trendy groene kleur met een grijze ondertoon.Goed om te weten:Draaifauteuil Vaals is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. De metalen poot is zwart gepoedercoat en deze moet nog gemonteerd worden. Draaifauteuil Vaals is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil VAALS Grijs

- draaibaar tot 360°- velvet stof in kleur antraciet- in diverse kleuren leverbaarDraaifauteuil Vaals is een heerlijke comfortabele stoel die helemaal om zijn eigen as kan draaien. Ideaal als je met iedereen in de woonkamer in contact wilt zijn. Vaals heeft een echte uitnodigende look met een minimalistisch design. Dat is goed te zien aan de slanke poot onder de stoel. Hiermee past deze fauteuil perfect in een moderne en strakke woonstijl of in een Scandinavische sfeer.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, deze zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% polyester, een stof die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een wat wolkerige en luxe uitstraling met een mooie vleug. De kleur is antraciet, een stijlvolle donkergrijze kleur.Goed om te weten:Draaifauteuil Vaals is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. De metalen poot is zwart gepoedercoat en deze moet nog gemonteerd worden. Draaifauteuil Vaals is in diverse kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil ELEVELD Groen

- fauteuil in model XL kuipstoel- trendy groene velvet bekleding- zwarte metalen poot- in diverse kleuren leverbaarFauteuil Eleveld is een uitnodigende fauteuil die uitstraalt: ga lekker zitten en laat me je omarmen. Een heerlijke stoel om een avondje in te bingewatchen of om je boek in één adem uit te lezen. Naast dat Eleveld heel comfortabel zit is het ook nog eens een mooie blikvanger in je interieur. De prachtige fluwelen bekleding en de strakke spinpoot maken deze stoel perfect voor in vele woonstijlen.Comfort:Zowel de rugleuning als de zitting hebben een polyether vulling, dit zorgt voor een stevig en comfortabel zitcomfort. De aflopende zitting en de schuine armleuningen dragen extra bij aan het comfort.Bekleding:De fauteuil is bekleed met stof adore, een fluwelen stof van 100% polyester die niet snel verkleurt of verslijt. Deze stof heeft een prachtige vleug en een luxe uitstraling. De kleur is hunter, een mooie groene kleur met een grijze ondertoon.Goed om te weten:Fauteuil Eleveld is 78 cm breed, 76 cm diep en 78 cm hoog. De zithoogte is 46 cm en de zitdiepte is 52 cm. Eronder zit een spinpoot van zwart gepoedercoat metaal, deze moet nog gemonteerd worden. Fauteuil Eleveld is in diverse kleuren leverbaar. Ook is er een draaibare versie leverbaar, dat is model Arum. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil HAART Roze

- trendy fauteuil in schelpvorm - luxe velvet in kleur coral- metalen poten in goudkleur- leverbaar in diverse kleuren fluweelFauteuil Haart spat toch van je scherm? Deze fauteuil is een echte eyecatcher in jouw trendy luxe interieur. De fauteuil heeft een opvallend uiterlijk door het mooie voluptueuze kussen in een schelp model. Let ook op de fraaie gouden poten, ze lopen taps toe met onderaan kleine bolletjes waar de stoel op staat. Fauteuil Haart staat fantastisch in een hippe en elegante woonkamer, maar de stoel is ook heel fijn in een slaapkamer. Deze fauteuil zal in iedere ruimte altijd de blikvanger zijn!Bekleding en comfort:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% kunstgaren. Het is een sterke en zachte stof. De kleur is coral, een mooie warme roze kleur. Fauteuil Haart heeft een zitting en rug die gevuld is met een comfortabel polyether vulling. De stoel heeft een wat ronde zit door de schelpvorm en aflopende armleuningen. Hierdoor is het heerlijk vertoeven op fauteuil Haart. Goed om te weten:Fauteuil Haart is 76 cm breed, 76 cm diep en 81 cm hoog. De zitdiepte is 56 cm en de zithoogte is 47 cm. De poten zijn van geborsteld metaal en afgewerkt in brass kleur (goud). De poten moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Haart is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 299.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil HAART Blauw

- trendy fauteuil in schelpvorm - luxe velvet in kleur marineblauw- metalen poten in goudkleur- leverbaar in diverse kleurenFauteuil Haart spat toch van je scherm? Deze fauteuil is een echte eyecatcher in jouw trendy luxe interieur. De fauteuil heeft een opvallend uiterlijk door het mooie voluptueuze kussen in een schelp model. Let ook op de fraaie gouden poten, ze lopen taps toe met onderaan kleine bolletjes waar de stoel op staat. Fauteuil Haart staat fantastisch in een hippe en elegante woonkamer, maar de stoel is ook heel fijn in een slaapkamer. Deze fauteuil zal in iedere ruimte altijd de blikvanger zijn!Bekleding en comfort:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% kunstgaren. Het is een sterke en zachte stof. De kleur is marine blue, mooi trendy donkerblauw. Fauteuil Haart heeft een zitting en rug die gevuld is met een comfortabel polyether vulling. De stoel heeft een wat ronde zit door de schelpvorm en aflopende armleuningen. Hierdoor is het heerlijk vertoeven op fauteuil Haart. Goed om te weten:Fauteuil Haart is 76 cm breed, 76 cm diep en 81 cm hoog. De zitdiepte is 56 cm en de zithoogte is 47 cm. De poten zijn van geborsteld metaal en afgewerkt in brass kleur (goud). De poten moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Haart is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 299.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil HAART Groen

- trendy fauteuil in schelpvorm - luxe velvet in kleur donkergroen- metalen poten in goudkleur- leverbaar in diverse kleurenFauteuil Haart spat toch van je scherm? Deze fauteuil is een echte eyecatcher in jouw trendy luxe interieur. De fauteuil heeft een opvallend uiterlijk door het mooie voluptueuze kussen in een schelp model. Let ook op de fraaie gouden poten, ze lopen taps toe met onderaan kleine bolletjes waar de stoel op staat. Fauteuil Haart staat fantastisch in een hippe en elegante woonkamer, maar de stoel is ook heel fijn in een slaapkamer. Deze fauteuil zal in iedere ruimte altijd de blikvanger zijn!Bekleding en comfort:De fauteuil is bekleed met een fluwelen stof van 100% kunstgaren. Het is een sterke en zachte stof. De kleur is dark green, mooi trendy donkergroen. Fauteuil Haart heeft een zitting en rug die gevuld is met een comfortabel polyether vulling. De stoel heeft een wat ronde zit door de schelpvorm en aflopende armleuningen. Hierdoor is het heerlijk vertoeven op fauteuil Haart. Goed om te weten:Fauteuil Haart is 76 cm breed, 76 cm diep en 81 cm hoog. De zitdiepte is 56 cm en de zithoogte is 47 cm. De poten zijn van geborsteld metaal en afgewerkt in brass kleur (goud). De poten moeten nog gemonteerd worden. Fauteuil Haart is in verschillende kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals drankvlekken, voedselvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je deze fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 299.00

€ 249.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

fauteuil ROLDE Grijs

* DARK GREY 28/VIC* H77XB66XD67* METALEN POOT ZWART
Extra gegevens:

 • Levertijd: 2-3 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 139.00

Verder...

Fauteuils
Product
 

Wie is Online?

We hebben 781 gasten online

Webverkeer

1.png3.png6.png9.png3.png4.png6.png
Vandaag410
Gisteren572
Deze week2601
Deze Maand14814
Totaal1369346

Bezoekers­informatie

 • Uw IP-adres: 18.210.12.229
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is online?

4
Online

vrijdag 26 februari 2021 17:33