Jaloezie 220x180 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 220 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie van 220 cm breed en 180 cm hoog is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is zwart van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn zwart.Jaloezieën hout wit 50 mm:Deze jaloezieën stralen romantiek en luxe uit. De 50 mm brede lamellen geven het luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De stand van de lamellen geven je kamer romantiek. Deze stand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig en ze passen in diverse stijlen interieurs. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Je kunt de jaloezie makkelijk schoonmaken met een plumeau of stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 219.00

€ 175,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 80x130 Hout Wit

- witte houten jaloezie met brede lamellen- 80 cm breed en 130 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze witte houten jaloezie van 80 cm breed en 130 cm hoog is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is wit van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn wit.Jaloezieën hout wit 50 mm:Deze jaloezieën stralen romantiek en luxe uit. De 50 mm brede lamellen geven het luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De stand van de lamellen geven je kamer romantiek. Deze stand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig en ze passen in diverse stijlen interieurs. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze gemakkelijk zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer op te hangen. Je maakt de jaloezie eenvoudig schoon met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De houten jaloezieën in wit zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Wit
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

Aanbieding

oude prijs: € 54.95

€ 43,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 180x210 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 180 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenFantastisch! Dat zul je wel vaker horen wanneer deze jaloezieën jouw woning sieren. Deze zwarte jaloezie is gemaakt van hout en is 180 cm breed en 210 cm lang. Deze jaloezie is geschikt voor de grote ramen in huis. De lamellen zijn 50mm breed, glad en hebben geen houtnerf. De jalouzie zit in een aluminium bak met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel. Daarnaast heeft de jaloezie nog zwarte verticale banden van 25 mm breed. Sfeervolle zwarte jaloezieën van hout:Deze jaloezie staat goed in een verschillende interieurs. De zwarte kleur maakt de jaloezieën direct erg sfeervol. Het ziet er degelijk en natuurlijk uit. Niet alleen omdat de jaloezie van hout is gemaakt, maar ook omdat jouw huis verlicht wordt met natuurlijk licht dat binnen komt via de jaloezieën. Hoeveel licht er binnen komt, bepaal je zelf. Je kunt de jaloezie met de koorden helemaal optrekken of helemaal laten zakken. Met de tuimelstok draai je de horizontale lamellen in de juiste stand. Helemaal open voor veel licht en dichter voor minder lichtinval. Deze jaloezieën staan perfect bij een landelijk interieur maar ook bij een moderne inrichting. Goed om te weten:Deze houten jaloezieën kun je namelijk eenvoudig zelf op maat maken door ze in de lengte en/of de breedte wat in te korten. Met de zeer eenvoudige gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Houd er wel rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Je kunt de jaloezieën makkelijk schoonmaken met een plumeau of stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 159,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 200x180 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 200 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenOp zoek naar de combinatie van luxe en genegenheid? Decoreer je ramen dan met deze grote zwarte houten jaloezie! En ze zijn nog erg praktisch ook. Heb je veel licht nodig? Trek dan aan één van de koorden om de lamellen op te trekken. Meer privacy nodig? Laat ze dan weer zakken. Romantiek in huis? Met deze lamellen bepaald jij de lichtsfeer. Draai aan de draaistang totdat de lamellen in de juiste stand staan en het licht zachtjes binnen valt. Jaloezieën 2 meter breed:Deze super brede zwarte houten jaloezie van maar liefst 2 meter breed past in ieder interieur. Zowel klassiek als modern en zorgt voor een luxe gevoel in verschillende ruimten! De jaloezie is 200 cm breed en 180 cm hoog en geschikt voor diverse ramen in huis. Bijvoorbeeld voor je extra brede raam in de woonkamer of het grote keukenraam. De lamellen zijn 50 mm breed, zijn glad en hebben geen houtnerf. Zowel de aluminium bovenkap als de ladderband (25 mm) zijn zwart van kleur. Deze jaloezie is van hoge kwaliteit en gaat jaren mee.Goed om te weten:Dankzij de makkelijke gebruiksaanwijzing is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Geen enkel probleem want je kunt ze zelf gemakkelijk inkorten. De jaloezieën zijn niet geschikt om in een badkamer te gebruiken. Je kunt ze makkelijk schoonmaken met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 159,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 180x130 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 180 cm breed en 130 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie is perfect voor diverse ruimten in je huis. Met de afmeting 180 cm breed en 130 cm lengte is deze jaloezie geschikt voor kleinere ramen. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De jaloezie zit in een aluminium bak afgewerkt met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel. De verticale ladderbanden zijn 25 mm breed. De jaloezie is een geheel in kleur en dus helemaal zwart.Zwarte houten jaloezieën:De zwarte houten jaloezieën stralen luxe en comfort uit. Door de tijdloze uitstraling en de extra brede lamellen van maar liefst 50 mm zijn ze geschikt voor alle stijlen interieurs. Je trekt de jaloezieën op met één van de twee koorden of laat hem weer zakken. Draai aan de draaistang om de horizontale lamellen te kantelen. Zo bepaal je steeds zelf de lichtsfeer in huis. De jaloezieën zijn van stevige kwaliteit zodat je er gegarandeerd jarenlang plezier aan kunt beleven.Goed om te weten:De jaloezie kun je supereenvoudig ophangen dankzij de bijgeleverde beugeltjes. Daar kun je hem zo in klikken. Ook kun je de jaloezie eenvoudig inkorten in zowel de lengte als de breedte. Houd er wel rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. De jaloezie kun je makkelijk schoonmaken met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 139.00

€ 111,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 160x130 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 160 cm breed en 130 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie is perfect voor diverse ruimten in je huis. Met de afmeting 160 cm breed en 130 cm lengte is deze jaloezie geschikt voor kleinere ramen. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De jaloezie zit in een aluminium bak afgewerkt met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel. De verticale ladderbanden zijn 25 mm breed. De jaloezie is een geheel in kleur en dus helemaal zwart.Zwarte houten jaloezieën:De zwarte houten jaloezieën stralen luxe en comfort uit. Door de tijdloze uitstraling en de extra brede lamellen van maar liefst 50 mm zijn ze geschikt voor alle stijlen interieurs. Je trekt de jaloezieën op met één van de twee koorden of laat hem weer zakken. Draai aan de draaistang om de horizontale lamellen te kantelen. Zo bepaal je steeds zelf de lichtsfeer in huis. De jaloezieën zijn van stevige kwaliteit zodat je erv gegarandeerd jarenlang plezier aan kunt beleven.Goed om te weten:De jaloezie kun je supereenvoudig ophangen dankzij de bijgeleverde beugeltjes. Daar kun je hem zo in klikken. Ook kun je de jaloezie eenvoudig inkorten in zowel de lengte als de breedte. Houd er wel rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. De jaloezie kun je makkelijk schoonmaken met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 119.00

€ 95,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 160x210 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 160 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie geeft diverse ruimten in huis een luxe uitstraling! Met de afmeting 160 cm breed en 210 cm hoog is deze jaloezie geschikt voor grote, lange ramen in huis. De lamellen zijn wel 50 mm breed! Dat straalt luxe en comfort uit. De lamellen hebben geen houtnerf en voelen glad aan. De jaloezie zit in een aluminium bak met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel in dezelfde kleur als de jaloezie. Ook de verticale banden van 25 mm breed zwart. De jaloezie is dus van top tot teen zwart van kleur.Zwarte jaloezieën voor in de keuken en woonkamer:Jaloezieën worden veel gebruikt als zonwering. De jaloezie is een tijdloze zonwering en wordt in verschillende interieurs gebruikt Deze zwarte jaloezieën kleden je keuken en woonkamer netjes aan. Het ziet er luxe en degelijk uit. Jaloezieën zijn niet alleen mooi zijn maar ook erg functioneel. De jaloezie heeft twee koorden. Deze gebruik je om de jaloezie op te trekken of te laten vieren. Met de draaistang draai je de horizontale lamellen in de juiste stand. Zo creëer je iedere gewenste sfeer in je woning. Steeds weer opnieuw. Laat in de lente de zon je woning verlichten. Draai in de zomer de lamellen dicht en houd de zon juist buiten zodat het binnen wat koeler blijft. Speel met de jaloezie en ontdek de juiste sferen voor jouw woning.Goed om te weten:Bij deze jaloezieën wordt een eenvoudige gebruiksaanwijzing geleverd. Ook als je geen klusser bent, kun je hiermee eenvoudig zelf je jaloezieën monteren. Is de jaloezie te lang of te breed? Geen enkel probleem want je kunt ze zelf makkelijk inkorten. Houd er rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 179.00

€ 143,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 60x210 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 60 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie geeft diverse ruimten in huis een luxe uitstraling! Dit komt onder meer door de extra brede lamellen van maar liefst 50 mm breed. De jaloezie is 60 cm breed en 210 cm lang. Extra lang dus. De lamellen hebben geen houtnerven en geen structuur, ze voelen dus glad aan. Moderne zwarte jaloezie:De jaloezie zit in een aluminium bak die afgewerkt is met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel. Ook de verticale banden van 25 mm breed zijn zwart. De jaloezie is dus geheel in dezelfde kleur. De zwarte kleur geeft de jaloezie onmiddellijk een moderne uitstraling. Een moderne jaloezie is niet alleen mooi, maar ook erg makkelijk in gebruik. De lichtinval regel je altijd en steeds opnieuw eenvoudig zelf. Trek aan het koord om de jaloezie omhoog te trekken of te laten zakken. Met de draaistang regel je de lichtinval. Daarmee draai je de lamellen in de positie die jij wilt. Helemaal open zodat er veel licht binnen schijnt of juist bijna dicht zodat het licht dimt. Hiermee creëer je altijd de gewenste lichtsfeer in huis. Deze jaloezie is van top kwaliteit en door de tijdloze uitstraling passen ze in ieders huis.Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzing die je bij de jaloezie krijgt, is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Geen probleem want je kunt ze zelf makkelijk inkorten. Je maakt ze eenvoudig schoon met een plumeau of stofdoek. De jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 69.95

€ 55,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 160x180 Hout Wit

- witte houten jaloezie met brede lamellen- 160 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze witte houten jaloezie geeft diverse ruimten in huis een luxe uitstraling! Met de afmeting 160 cm breed en 180 cm hoog is deze jaloezie geschikt voor verschillende ramen in huis. De lamellen zijn wel 50 mm breed! Dat straalt luxe en comfort uit. De lamellen hebben geen houtnerf en voelen glad aan. De bovenkap is een aluminium bak met een witte houten afdeklat, in dezelfde kleur als de jaloezie. Ook de verticale banden van 25 mm breed zijn wit. De jaloezie is dus van top tot teen wit van kleur.Jaloezie voor zonwering:Jaloezieën worden veel gebruikt als zonwering. De jaloezie is een tijdloze zonwering en wordt in verschillende interieurs gebruikt als raamdecoratie. Jaloezieën zijn niet alleen mooi zijn maar ook erg functioneel. De jaloezie heeft twee koorden. Deze gebruik je om de jaloezie op te trekken of te laten vieren. Met de draaistang draai je de horizontale lamellen in de juiste stand. Zo creëer je iedere gewenste sfeer in je woning. Steeds weer opnieuw. Laat in de lente de zon je woning verlichten. Draai in de zomer de lamellen dicht en houd de zon juist buiten zodat het binnen wat koeler blijft. Speel met de jaloezie en ontdek de juiste sferen voor jouw woning.Goed om te weten:Bij deze jaloezieën wordt een eenvoudige gebruiksaanwijzing geleverd. Ook als je geen klusser bent, kun je hiermee eenvoudig zelf je jaloezieën monteren. Is de jaloezie te lang of te breed? Geen enkel probleem want je kunt ze zelf makkelijk inkorten. Houd er rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Maak de houten jaloezieën eenvoudig schoon met een plumeau. Ook leverbaar:De houten jaloezieën in wit zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezie!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Wit
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 159.00

€ 127,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 100x180 Hout Wit

- witte houten jaloezie met brede lamellen- 100 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze witte jaloezie van hout is 100 cm breed en 180 cm hoog. Dit formaat jaloezie is perfect voor de minder brede ramen in zowel woonkamer, keuken als slaapkamer. De bovenkoof is een aluminium bak met een houten afdeklat met profiel, in dezelfde kleur als de jaloezie. Ook de verticale ladderbanden van 25mm breed zijn wit. Deze jaloezie heeft dus geen kleurverschillen.Moderne houten jaloezieën:Deze jaloezieën worden veel gebruikt in moderne interieurs. Bij strakke inrichtingen en in nieuwbouwwoningen wordt veel gekozen voor deze moderne jaloezie. Bijzonder aan deze houten jaloezieën is dat zij zich lijken aan te passen aan de stijl van het interieur. De jaloezieën worden namelijk ook gebruikt in landelijke of juist neutrale stijlen. We kunnen best zeggen dat deze jaloezieën tijdloos en onafhankelijk van stijl zijn. De extra brede lamellen van maar liefst 50mm geven jouw raamdecoratie extra sfeer. De lamellen zijn helemaal glad en er zijn geen houtnerven zichtbaar.Bepaal zelf de lichtinval:Met de twee koorden trek je de lamellen eenvoudig op of laat je ze zakken. Draai aan de stang om de lamellen te kantelen. Hiermee creëer je eenvoudig de sfeer in huis die je zoekt. De jaloezieën zijn van stevige kwaliteit zodat je er gegarandeerd jaren lang plezier van hebt.Goed om te weten:De jaloezie kun je eenvoudig ophangen. Je klikt de jaloezie in de bijgeleverde beugeltjes. Ook kun je de jaloezie gemakkelijk inkorten in zowel de lengte als de breedte. De jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen. Houten jaloezieën maak je eenvoudig schoon met een plumeau of stofdoek. Ook leverbaar:De houten jaloezieën in wit zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezie!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Wit
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 99.95

€ 79,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 220x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 220 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 220 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 249.00

€ 199,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 200x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 200 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 200 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 219.00

€ 175,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 180x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 180 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 180 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 159,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 160x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 160 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 160 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 179.00

€ 143,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 140x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 140 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 140 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 159.00

€ 127,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 120x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 120 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 139.00

€ 111,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 100x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 100 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 100 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 119.00

€ 95,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 80x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 80 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 80 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 89.95

€ 71,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 60x210 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 60 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 60 cm en een hoogte van 210 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 69.95

€ 55,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 220x180 Hout Naturel

- naturel houten jaloezie met brede lamellen- 220 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze houten jaloezie heeft een breedte van 220 cm en een hoogte van 180 cm en is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is naturel van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn ook naturel van kleur.Jaloezieën hout 50 mm:Deze jaloezieën passen in elke interieurstijl en brengen rust door de naturel kleur. De 50 mm brede lamellen geven een luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben een lichte houtnerf. De lichtstand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën zijn niet geschikt om in de badkamer te hangen.Ook leverbaar:De houten jaloezieën in naturel zijn ook leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Naturel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 219.00

€ 175,20

Verder...

Jaloezieën
Product