wandkast ASSEL Zwart

- trendy wandkast- zwart metalen frame en zwarte planken- afmeting is 114x35 cm en 77 cm hoog- meerdere meubels van serie Assel leverbaarVakkenkast Assel heeft een speelse uitstraling door zijn verspringende vakken. In deze vakken komen je favoriete woonaccessoires goed tot hun recht. Zo komt die bijzondere lamp extra mooi uit. Of je favoriete boeken liggen stijlvol in het zicht. Ideaal voor in de woonkamer, in de hal of waar dan ook. Deze kast komt overal van pas en past in zowel een Scandinavische als een industriële woonstijl. Indeling:De wandkast Assel heeft 5 verschillende en verspringende vakken.Goed om te weten:De kast is 114 cm breed en 35 cm diep. De hoogte is 78 cm. Het frame van de kast is van zwart gepoedercoat metaal. De planken hebben een houtstructuur in het zwart. Van serie Assel zijn diverse modellen leverbaar. Sommige meubels zijn helemaal in het zwart uitgevoerd en andere zijn van zwart metaal gecombineerd met eiken kleur.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 149.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast FRIENS Zwart

- strakke wandkast met industriële uitstraling- gemaakt van massief eiken- speelse hoogte van 149 cm- er zijn meerdere bijpassende meubelen leverbaarDeze elegante wandkast Friens heeft een industriële look en biedt veel plek om je spullen in op te bergen. Dit mooie meubel heeft een body gemaakt van geborsteld massief eiken dat is afgelakt in de kleur blacknight. Het onderstel is een open en hoog frame gemaakt van zwart metaal. Het frame geeft een luchtige look en is bovendien praktisch met schoonmaken. Doordat de kast 149 cm hoog is, is het leuk om de kast te decoreren met mooie vazen of een lamp.Indeling:De wandkast heeft 2 grote deuren, daarachter vind je 2 planken die zich over de hele breedte van de kast bevinden. De grote lade onderin heeft een diepte van 31 cm en een hoogte van 13 cm. De deuren en lade van de kast hebben inkepingen zodat je ze kunt openen.Goed om te weten:Wandkast Friens is 85 cm breed, 35,5 cm diep en 149 cm hoog. Het meubel wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Friens leverbaar, leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 529.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast HILLEGOM Zwart

- basic modern design- zwart grenen en naturel eiken met zwarte metalen poten- afmeting 100x37 cm en 200 cm hoog- leverbaar in diverse kleurstellingen en modellenDe Hillegom wandkast is een stijlvolle opberger van Nederlandse bodem. De kast heeft een basic modern design met trendy verspringende vakken en een accent op de deuren. De greeploze deuren hebben een speels en ruimtelijk lijnenspel door de vertikale lamellen. Door het materiaalgebruik behoudt dit strakke en solide meubel toch zijn warme uitstraling. Indeling:De wandkast heeft 7 verschillende open vakken, ideaal voor het opbergen van boeken, woonaccessoires, foto's en nog veel meer. De hoogte van de liggende open vakken in de kast is 31 cm en de breedte is 64 cm. De staande vakken zijn 64 cm hoog en 31 cm breed. Achter de twee deuren zit een plank, de hoogte tussen de planken is 25 cm. Goed om te weten:Wandkast Hillegom heeft een breedte van 100 cm, een diepte van 37 cm en een hoogte van 200 cm. Het houten meubel heeft een fineer afwerking, gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). De kast heeft een zwart grenen fineer en de deuren hebben een naturel eiken fineer. Het interieur van het dichte gedeelte van de kast is van gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart. Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage-instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Hillegom leverbaar, leuk om te combineren. Ook zijn er meerdere kleuren leverbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 499.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast ASSEL Naturel

- trendy wandkast- zwart metalen frame met eiken kleur planken- afmeting is 114x35 cm en 78 cm hoog- meerdere meubels van serie Assel leverbaarVakkenkast Assel heeft een speelse uitstraling door zijn verspringende vakken. In deze vakken komen je favoriete woonaccessoires goed tot hun recht. Zo komt die bijzondere lamp extra mooi uit. Of je favoriete boeken liggen stijlvol in het zicht. Ideaal voor in de woonkamer, in de hal of waar dan ook. Deze kast komt overal van pas en past in zowel een Scandinavische als een industriële woonstijl. Indeling:De wandkast Assel heeft 5 verschillende en verspringende vakken.Goed om te weten:De kast is 114 cm breed en 35 cm diep. De hoogte is 78 cm. Het frame van de kast is van zwart gepoedercoat metaal. De planken hebben een warme eiken. Van serie Assel zijn diverse modellen leverbaar. Sommige meubels zijn helemaal in het zwart uitgevoerd en andere zijn van zwart metaal gecombineerd met eiken kleur.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 149.00

€ 129.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast HILLEGOM Naturel

- basic modern design- naturel eiken en zwart grenen met zwarte metalen poten- afmeting 100x37 cm en 200 cm hoog- leverbaar in diverse kleurstellingen en modellenDe Hillegom wandkast is een stijlvolle opberger van Nederlandse bodem. De kast heeft een basic modern design met trendy verspringende vakken en een accent op de deuren. De greeploze deuren hebben een speels en ruimtelijk lijnenspel door de vertikale lamellen. Door het materiaalgebruik behoudt dit strakke en solide meubel toch zijn warme uitstraling. Indeling:De wandkast heeft 7 verschillende open vakken, ideaal voor het opbergen van boeken, woonaccessoires, foto's en nog veel meer. De hoogte van de liggende open vakken in de kast is 31 cm en de breedte is 64 cm. De staande vakken zijn 64 cm hoog en 31 cm breed. Achter de twee deuren zit een plank, de hoogte tussen de planken is 25 cm. Goed om te weten:Wandkast Hillegom heeft een breedte van 100 cm, een diepte van 37 cm en een hoogte van 200 cm. Het houten meubel heeft een fineer afwerking, gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). De kast heeft een naturel eiken fineer en de deuren hebben een zwart grenen fineer. Het interieur van het dichte gedeelte van de kast is van gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart. Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage-instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Hillegom leverbaar, leuk om te combineren. Ook zijn er meerdere kleuren leverbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 479.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast HILLEGOM Naturel

- basic modern design- naturel eiken met zwarte metalen poten- afmeting 100x37 cm en 200 cm hoog- leverbaar in diverse kleurstellingen en modellenDe Hillegom wandkast is een stijlvolle opberger van Nederlandse bodem. De kast heeft een basic modern design met trendy verspringende vakken en een accent op de deuren. De greeploze deuren hebben een speels en ruimtelijk lijnenspel door de vertikale lamellen. Door het materiaalgebruik behoudt dit strakke en solide meubel toch zijn warme uitstraling. Indeling:De wandkast heeft 7 verschillende open vakken, ideaal voor het opbergen van boeken, woonaccessoires, foto's en nog veel meer. De hoogte van de liggende open vakken in de kast is 31 cm en de breedte is 64 cm. De staande vakken zijn 64 cm hoog en 31 cm breed. Achter de twee deuren zit een plank, de hoogte tussen de planken is 25 cm. Goed om te weten:Wandkast Hillegom heeft een breedte van 100 cm, een diepte van 37 cm en een hoogte van 200 cm. Het houten meubel heeft een fineer afwerking, gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). De kast en de deuren hebben een naturel eiken fineer. Het interieur van het dichte gedeelte van de kast is van gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart. Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage-instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Hillegom leverbaar, leuk om te combineren. Ook zijn er meerdere kleuren leverbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 549.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast FRIENS Zwart

- strakke wandkast met industriële uitstraling- gemaakt van massief zwart eiken- slechts 60 cm breed en maar liefst 210 cm hoog!- er zijn meerdere bijpassende meubelen leverbaarDeze elegante hoge wandkast Friens heeft een industriële look en biedt heel veel plaats om spullen in op te bergen. Deze mooie wandkast heeft een body gemaakt van geborsteld massief eiken dat is afgelakt in de kleur blacknight. Het onderstel is een open en hoog frame gemaakt van zwart metaal. Het frame geeft een luchtige look en is bovendien praktisch met schoonmaken. Indeling:De wandkast heeft 2 smalle deuren, daarachter vind je 4 planken. De hoogte tussen de planken is 40 cm en de breedte is 56 cm. De lade onderin heeft een diepte van 13 cm en een breedte van 56 cm. De deuren en lade van de kast hebben een inkeping waarmee je ze kunt openen. Goed om te weten:Wandkast Friens is 60 cm breed, 36 cm diep en 210 cm hoog. De wandkast wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Friens leverbaar, leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 499.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

lockerkast KATWIJK Grijs

- stoere uitstraling- veel opbergruimte- te gebruiken in verschillende ruimtesSuper stoer is deze bijzondere lockerkast Katwijk. De kast is gemaakt van metaal en geeft een echte industriele uitstraling in huis. Deze locker kun je gebruiken in verschillende ruimtes in huis. Ook leuk om meerdere lockers naast elkaar te plaatsen.Indeling:Achter de deur vind je 3 planken zodat je lekker veel spullen kwijt kunt. De planken zijn verstelbaar in hoogte, super handig!Goed om te weten:Locker Katwijk heeft een hoogte van 180 cm, een breedte van 38 cm en een diepte van 45,5 cm. De locker is helemaal gemaakt van metaal. We hebben deze kast ook in een andere uitvoering, ook leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 139.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

lockerkast KATWIJK Grijs

- stoere uitstraling- veel opbergruimte- te gebruiken in verschillende ruimtesSuper stoer is deze bijzondere lockerkast Katwijk. De kast is gemaakt van metaal en geeft een echte industriele uitstraling in huis. Deze locker kun je gebruiken in verschillende ruimtes in huis. Ook leuk om meerdere lockers naast elkaar te plaatsen.Indeling:Achter de 3 deurtjes vind je planken zodat je lekker veel spullen kwijt kunt. De planken zijn verstelbaar in hoogte.Goed om te weten:Locker Katwijk heeft een hoogte van 180 cm, een breedte van 38 cm en een diepte van 45,5 cm. De locker is helemaal gemaakt van metaal. We hebben deze kast ook in een andere uitvoering, ook leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 149.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast LINNE Naturel

* H400XB100XD80* ROBUUST HARDHOUT
Extra gegevens:

 • Levertijd: 1-2 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 479.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast HILLEGOM Bruin

- basic modern design- bruin essen met zwarte metalen poten- afmeting 100x37 cm en 200 cm hoog- leverbaar in diverse kleurstellingen en modellenDe Hillegom wandkast is een stijlvolle opberger van Nederlandse bodem. De kast heeft een basic modern design met trendy verspringende vakken en een accent op de deuren. De greeploze deuren hebben een speels en ruimtelijk lijnenspel door de vertikale lamellen. Door het materiaalgebruik behoudt dit strakke en solide meubel toch zijn warme uitstraling. Indeling:De wandkast heeft 7 verschillende open vakken, ideaal voor het opbergen van boeken, woonaccessoires, foto's en nog veel meer. De hoogte van de liggende open vakken in de kast is 31 cm en de breedte is 64 cm. De staande vakken zijn 64 cm hoog en 31 cm breed. Achter de twee deuren zit een plank, de hoogte tussen de planken is 25 cm. Goed om te weten:Wandkast Hillegom heeft een breedte van 100 cm, een diepte van 37 cm en een hoogte van 200 cm. Het houten meubel heeft een fineer afwerking, gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). De kast en de deuren hebben een bruin essen fineer. Het interieur van het dichte gedeelte van de kast is van gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart. Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage-instructie. Ook leverbaar:We hebben nog meer bijpassende meubelen Hillegom leverbaar, leuk om te combineren. Ook zijn er meerdere kleuren leverbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 599.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast HELLOUW Zwart

- industriële dichte kast- zwart metaal - staat op wielen- afmeting is 75x39 cm en 144 cm hoogKast Hellouw heeft een stoere en industriële look. Hij biedt heel veel opbergmogelijkheid achter gesloten deuren en laden. Geen rommel te zien dus, maar wel een mooie stoere kast. Door de wielen onder de kast is deze kast gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien onderstrepen de wielen extra het industriële karakter van kast Hellouw. Net als de metalen opstaande rand. Door zijn geringe hoogte van 144 cm kun je ook nog een lamp of leuke deco op de kast plaatsen.Indeling:De kast heeft 3 deuren en 4 laden. De deuren zijn 57 cm hoog en de laden zijn 14 cm hoog.Goed om te weten:De kast heeft een breedte van 75 cm en een diepte van 39 cm. De hoogte inclusief wielen is 144 cm.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 449.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast OOSTWOUD Zwart

- halfopen kast met schuifsysteem- kleur zwart- gemaakt van massief grenenhout- afmeting 200x150x47 cm (hxbxd)Deze hippe zwarte wandkast Oostwoud is alles behalve een standaard kast. Deze kast heeft heel veel gebruikersmogelijkheden en je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven. De kast is gemaakt van massief (FSC gecertificeerd) grenenhout. Een stijlvolle en opvallende toevoeging aan je interieur!Indeling:De schuifdeur kan eenvoudig van van rechts naar links geschoven worden en biedt plaats aan tijdschriften, servies of andere items. Achter de schuifdeur en in het open gedeelte kunnen ook items worden geëtaleerd. Bovendien bieden de 2 lades veel opbergruimte. Goed om te weten:Wandkast Oostwoud heeft een hoogte van 200 cm, een breedte van 150 cm en een diepte van 47 cm. De kast is gemaakt van massief grenen hout dat is geschuurd en afgewerkt in een zwarte kleur. De kast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 749.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast MIDSLAND Grijs

- stoere kast met industriële look- ieder exemplaar is uniek in afwerking- maar liefst 230 cm hoog!- verkrijgbaar in verschillende kleurenDeze bijzondere wandkast Midsland is alles behalve een standaard kast! Deze kast heeft meerdere mogelijkheden en je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven. De kast is gemaakt van massief (FSC gecertificeerd) grenenhout in de kleur betongrijs en het gebruikte hout is grof gezaagd. Dit maakt de kast nog krachtiger en stoerder.Indeling:De kast beschikt verdeeld over twee zijdes over twee dikke legplanken en aan de onderzijde 2 lades, 1 zijde is dus altijd zichtbaar en de andere zijde is afgedekt door de schuifdeur. De schuifdeur zit in een metalen rails en kan van van rechts naar links geschoven worden.Goed om te weten:Wandkast Midsland heeft een hoogte van 230-232 cm, een breedte van 122 cm en een diepte van 37 cm. De kast is gemaakt van grof bezaagd hout. Grof bezaagd hout wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. De kast krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. De wandkast wordt als bouwpakket geleverd. Vanwege de grootte en hoogte van de kast adviseren we om de kast aan een muur te borgen voor stabiliteit. We hebben deze kast ook in andere kleuren verkrijgbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 899.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast MIDSLAND Wit

- stoere kast met industriële look- ieder exemplaar is uniek in afwerking- maar liefst 230 cm hoog!- verkrijgbaar in verschillende kleurenDeze bijzondere wandkast Midsland is alles behalve een standaard kast! Deze kast heeft met meerdere mogelijkheden en je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven. De kast is gemaakt van massief (FSC gecertificeerd) wit grenenhout en het gebruikte hout is grof gezaagd. Dit maakt de kast nog krachtiger en stoerder.Indeling:De kast beschikt verdeeld over twee zijdes over twee dikke legplanken en aan de onderzijde 2 lades, 1 zijde is dus altijd zichtbaar en de andere zijde is afgedekt door de schuifdeur. De schuifdeur zit in een metalen rails en kan van van rechts naar links geschoven worden.Goed om te weten:Wandkast Midsland heeft een hoogte van 230-232 cm, een breedte van 122 cm en een diepte van 37 cm. De kast is gemaakt van grof bezaagd hout. Grof bezaagd hout wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. De kast krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. De wandkast wordt als bouwpakket geleverd. Vanwege de grootte en hoogte van de kast adviseren we om de kast aan een muur te borgen voor stabiliteit. We hebben deze kast ook in andere kleuren verkrijgbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 899.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast MIDSLAND Zwart

- stoere kast met industriële look- ieder exemplaar is uniek in afwerking- maar liefst 230 cm hoog!- verkrijgbaar in verschillende kleurenDeze bijzondere wandkast Midsland is alles behalve een standaard kast! Deze kast heeft meerdere mogelijkheden en je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven. De kast is gemaakt van massief (FSC gecertificeerd) zwart grenenhout en het gebruikte hout is grof gezaagd. Dit maakt de kast nog krachtiger en stoerder.Indeling:De kast beschikt verdeeld over twee zijdes over twee dikke legplanken en aan de onderzijde 2 lades, 1 zijde is dus altijd zichtbaar en de andere zijde is afgedekt door de schuifdeur. De schuifdeur zit in een metalen rails en kan van van rechts naar links geschoven worden.Goed om te weten:Wandkast Midsland heeft een hoogte van 230-232 cm, een breedte van 122 cm en een diepte van 37 cm. De kast is gemaakt van grof bezaagd hout. Grof bezaagd hout wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. De kast krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. De wandkast wordt als bouwpakket geleverd. Vanwege de grootte en hoogte van de kast adviseren we om de kast aan een muur te borgen voor stabiliteit. We hebben deze kast ook in andere kleuren verkrijgbaar.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 899.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast GROTEWERF Zwart

- vintage kast met oosters patroon- gemaakt van oud grenenhout- er zijn meerdere bijpassende meubelen verkrijgbaarDeze prachtige wandkast Grotewerf is een echte blikvanger! De kast is gemaakt van oud grenenhout met een antiek zwarte afwerking, waardoor het een geleefde look krijgt. De deurtjes hebben een bijzonder oosters patroon, dit geeft de wandkast nog meer karakter. Deze mooie vintage wandkast past in elke interieurstijl, omdat het een geheel eigen karakter heeft en echt op zich zelf kan staan.Indeling:De wandkast heeft 2 deuren, daarachter vind je een legplank die zichover de hele breedte van de kast bevind. Goed om te weten:Wandkast Grotewerf heeft een hoogte van 86 cm, een breedte van 109 cm en een diepte van 50 cm. Het metalen onderstel is afgewerkt in een donkere roestkleur. We hebben nog meer bijpassende meubelen Grotewerf verkrijgbaar, leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 699.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast ZEVENBERGEN Naturel

- moderne wandkast met robuuste uitstraling- rustiek eiken met metalen accenten- afmeting 91x40 cm en 149 cm hoog- er zijn nog meer meubelen in deze serie leverbaarDeze smaakvolle wandkast Zevenbergen heeft een robuust voorkomen en een strakke afwerking. Door de warme kleurschakeringen en de licht voelbare nerf heeft dit meubel de uitstraling van echt hout. De gelaste metalen grepen geven de kast een stoere look. De onderrand en de poten hebben een donkere finish in metaalkleur voor een echte trendy robuuste look en passen daardoor perfect bij de grepen.Indeling:De kast heeft 4 open vakken met verstelbare planken. Perfect om je allermooiste woonaccessoires te showen! Daarnaast heeft de wandkast nog 2 deuren, achter beide deuren vind je een verstelbare plank. De deuren en planken zijn zwaar in gewicht en allemaal in eiken structuur afgewerkt. Ook de achterwand van de binnenzijde is afgewerkt in dezelfde kleur als de wandkast.Goed om te weten:Wandkast Zevenbergen is 91 cm breed, 40 cm diep en heeft een hoogte van 149 cm. De kast heeft een afwerking van melamine, dit is een materiaal met een hoge kleur-, slijt- en stootvastheid. De kast moet nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Er zijn nog meer meubelen van serie Zevenbergen leverbaar, zo richt je je hele woonkamer in!
Extra gegevens:

 • Levertijd: 3-4 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 279.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast ZEVENBERGEN Naturel

- moderne wandkast met robuuste uitstraling- rustiek eiken met metalen accenten- afmeting 100x40 cm en 191 cm hoog- er zijn nog meer meubelen in deze serie leverbaarDeze smaakvolle wandkast Zevenbergen heeft een robuust voorkomen en een strakke afwerking. Door de warme kleurschakeringen en de licht voelbare nerf heeft dit meubel een uitstraling van echt hout. De gelaste metalen grepen geven de kast een stoere look. De onderrand en de poten hebben een donkere finish in metaalkleur voor een echte trendy robuuste look en passen daardoor perfect bij de grepen.Indeling:De kast heeft een grote glasdeur, hierachter vind je 4 verstelbare planken. Verder heeft de kast 2 dichte deuren met daarachter ook een verstelbare plank. In het midden van de kast zit nog een grote lade op soepele metalen geleiders. De deuren en planken zijn zwaar in gewicht en allemaal in eiken structuur afgewerkt. Ook de achterwand van de binnenzijde is afgewerkt in dezelfde kleur als de wandkast. De binnenkant van de lade heeft een lichte kleur zonder structuur. Goed om te weten:Wandkast Zevenbergen is 100 cm breed, 40 cm diep en heeft een hoogte van 191 cm. De kast heeft een afwerking van melamine, dit is een materiaal met een hoge kleur-, slijt- en stootvastheid. De kast is exclusief verlichting, deze shop je hier. De kast moet nog gemonteerd worden. Ook leverbaar:Er zijn nog meer meubelen van serie Zevenbergen leverbaar, zo richt je je hele woonkamer in!
Extra gegevens:

 • Levertijd: 3-4 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 429.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

wandkast ELBURG Bruin

- moderne wandkast in Scandi-stijl- in donkere houtkleur en metalen onderstel- 'soft closing' deuren en laden- speelse hoogte van 160 cm Wandkast Elburg is een moderne kast met een Scandinavisch karakter. De uitstaande poten zijn candinavisch geïnspireerd, maar het ontwerp en het grijze metaal zijn strak en modern. De kast heeft aan de randen een elegante facet afwerking en de kleur is donker eiken met warme nuances in de nerven. Dit geeft de Elburg serie een hoogwaardige afwerking. Geef je huidige interieur een trendy boost door deze prachtige wandkast toe te voegen!Indeling:Wandkast Elburg heeft 2 grote deuren met daarachter een plank. Daarnaast heeft de kast ook nog 2 laden voor extra opbergruimte. Zowel de deuren als de laden zijn 'soft-closing' zodat ze geruisloos en soepel sluiten. Goed om te weten:De Elburg wandkast is 100 cm breed, 45 cm diep en 160 cm hoog. De kast is afgewerkt in gelakt eiken fineer in de kleur rustic brown. Het bijzondere metalen onderstel is in de kleur industrial grey. Alleen het onderstel dient nog gemonteerd te worden. We hebben nog meer bijpassende Elburg meubelen leverbaar, leuk om te combineren.
Extra gegevens:

 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 1499.00

Verder...

Wandkasten
Product
 

Wie is Online?

We hebben 458 gasten online

Webverkeer

1.png3.png6.png9.png3.png3.png6.png
Vandaag400
Gisteren572
Deze week2591
Deze Maand14804
Totaal1369336

Bezoekers­informatie

 • Uw IP-adres: 18.210.12.229
 • Browser: Unknown
 • Versie
 • Operating System: Unknown

Wie is online?

3
Online

vrijdag 26 februari 2021 17:22