Deurdempers Elsen Grijs

- set deurdempers voor softclose- geschikt voor de Elsen kledingkastenDe set Elsen deurdempers zorgt voor een subtiele soft close sluiting van de schuifdeuren van je Elsen kledingkast, een luxe toevoeging aan je mooie schuifdeurkast. Ook leverbaar:Kledingkast Elsen is in diverse varianten leverbaar. Om je mooie schuifdeurkast te voorzien van softclose is er ook een set deurdempers Elsen leverbaar.Onderhoud:Voor het optimaal verzorgen en onderhouden van je mooie kledingkast adviseren we het onderhoudsmiddel Melamine. Deze set bevat alles voor het diep reinigen en opfrissen van je meubelen met een kunststof afwerking, zoals melamine, lamulux of meubelfolie.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: 4-5 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 99,95

Verder...

Nieuwe collectie
Product
 

2 zitsbank AKERSLOOT Grijs

- velvet 2-zits bank- kleur dark grey (donkergrijs)- afmeting 150x84 cm- diverse kleuren en modellen leverbaarBank Akersloot is pure luxe en ware chic en daarmee perfect voor in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De bekleding is een zachte fluwelen stof in de kleur donkergrijs en de bank is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze bank extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze bank zorgt voor een fijne zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze vastzitten aan de bank waardoor ze niet kunnen verschuiven. De grijze fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De 2-zits versie van deze bank is 150 cm breed, 84 cm diep en de hoogte is 78 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten ng gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. OnderhoudVlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals smeervlekken, drankvlekken, voedselvlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming behandel je deze bank met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je deze bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor meer informatie met onze klantenservice (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) via 0416-539797.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 499.00

€ 389,00

Verder...

Zitbanken
Product
 

Fauteuil Akersloot Groen

- velvet fauteuil- afgewerkt met knopen- kleur forest green (donkergroen)- diverse kleuren en modellen leverbaarFauteuil Akersloot heeft een luxe uitstraling en past daarmee perfect in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De fauteuil heeft een zachte fluwelen bekleding in donkergroen en de fauteuil is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze fauteuil extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze fauteuil zorgt voor een fijne en comfortabele zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en het rugkussen zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de fauteuil vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkergroene fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De fauteuil is 97 cm breed, 83 cm diep en de hoogte is 79 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Er zijn diverse modellen van Akersloot leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals voedselvlekken, drankvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je de fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je de fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 3-4 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 399.00

€ 269,00

Verder...

Fauteuils
Product
 

2 Zitsbank Akersloot Groen

- velvet 2-zits bank- kleur forest green (donkergroen)- afmeting 150x84 cm - diverse kleuren en modellen leverbaarBank Akersloot heeft een chique uitstraling en past daarmee perfect in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De bekleding is een zachte fluwelen stof in een donkergroene kleur en de bank is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze bank extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze bank zorgt voor een fijne zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze aan de bank vastzitten waardoor ze niet kunnen verschuiven. De groene fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De 2-zits versie van deze bank is 150 cm breed, 84 cm diep en de hoogte is 78 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten nog gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals voedselvlekken, drankvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je de bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je de bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: 3-4 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 499.00

€ 389,00

Verder...

2 zitsbanken
Product
 

Fauteuil Akersloot Grijs

- velvet fauteuil- kleur dark grey (donkergrijs)- afmeting 97x83 cm - diverse kleuren en modellen leverbaarFauteuil Akersloot is pure luxe en ware chic en daarmee perfect voor in de luxe woontrend die nu zo hip en trendy is. De fauteuil heeft een zachte fluwelen bekleding in de kleur donkergrijs en de fauteuil is fraai gecapitonneerd. De ronde vorm en de hoge poten maken deze fauteuil extra sierlijk en onweerstaanbaar in je trendy en elegante woonkamer.Comfort:De ronde vorm van deze fauteuil zorgt voor een fijne en comfortabele zit. Ook het stevige en volle zitkussen draagt daaraan bij. De zitdiepte van 55 cm is lekker royaal, heerlijk om een avondje op weg te kruipen.Bekleding:De zitting en het rugkussen zijn vast gestoffeerd. Dat betekent dat ze vastzitten aan de fauteuil waardoor ze niet kunnen verschuiven. De donkergrijze fluwelen stof is superzacht en heeft een mooie vleug. Deze stof is gemaakt van 100% polyester, een stevige stof die niet snel verkleurt of verslijt.Goed om te weten:De fauteuil is 97 cm breed, 83 cm diep en de hoogte is 79 cm. De poten zijn van zwart hout, deze moeten ng gemonteerd worden. Van bank Akersloot zijn ook nog andere modellen en kleuren leverbaar. Onderhoud:Vlekken op je bank? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals voedselvlekken, drankvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je de bank behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je de bank online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: 3-4 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 399.00

€ 269,00

Verder...

Fauteuils
Product
 

Vloerkleed 200 cm Adore Koper

- zachte pool in kleur copper- stijlvolle nuances door glans- afmeting Ø200 cm - ook andere kleuren leverbaar en in afmeting 160x230 en 200x290 cmHet Adore karpet straalt warmte en luxe uit. Dit laagpolige vloerkleed is gemaakt van zachte en soepele viscose en hierdoor heeft het een fraaie glans. De glans zorgt voor schitterende nuances van donker en licht in de effen koper kleur. Met deze eenvoudige maar luxe en stijlvolle uitstraling brengt Adore sfeer en warmte in ieder interieur.Goed om te weten:Vloerkleed Adore heeft een diameter van 200 cm. Het is laagpolig en gemaakt van viscose, een zachte en soepele kunstvezel. Ook leverbaar:Vloerkleed Adore is in diverse maten en kleuren leverbaar.Onderhoud:* Stofzuig altijd met de gladde borstel om splijten en beschadigen van de vezel te voorkomen. In het begin kan het vloerkleed wat pluis afgeven, maar door regelmatig je kleed te stofzuigen houdt je het mooi en fris. * Leg een antislipmat onder je vloerkleed. Zo’n mat zorgt voor extra grip en is ook goed tegen slijtage. * Een vlek op je viscose karpet? Dep zo snel mogelijk het vuil op, niet wrijven. Viscose is niet geschikt om met water te reinigen, dus laat het vloerkleed bij een hardnekkige vlek professioneel reinigen.Met al deze tips heb je nog langer plezier van je prachtige Adore vloerkleed!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Koper
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 299,00

Verder...

Ronde vloerkleden
Product
 

Deco beeld Ster Zwart

- gemaakt van metaal- opvallende uitstraling- past in elk interieur- diameter 17 cmDeco beeld Ster is een prachtig, opvallend woonaccessoire dat past in elke ruimte in elk huis. Het stervormige beeld is eenvoudig en opvallend tegelijk. Het is van mat zwart metaal met gouden uiteinden. Hierdoor is het een aanvulling in iedere woonkamer. Goed om te weten:Deco beeld Ster is gemaakt van metaal en heeft een diameter van 17 cm. Het beeld is leverbaar in 2 maten.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 9,95

Verder...

Decoratie beelden
Product
 

Deco beeld Ster Zwart

- gemaakt van metaal- opvallende uitstraling- past in elk interieur- diameter 22 cmDeco beeld Ster is een prachtig, opvallend woonaccessoire dat past in elke ruimte in elk huis. Het stervormige beeld is eenvoudig en opvallend tegelijk. Het is van mat zwart metaal met gouden uiteinden. Hierdoor is het een aanvulling in iedere woonkamer. Goed om te weten:Deco beeld Ster is gemaakt van metaal en heeft een diameter van 22 cm. Het beeld is leverbaar in 2 maten.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 12,95

Verder...

Decoratie beelden
Product
 

Deco beeld Blokken Multi

- stijlvol modern woonaccessoire- tri color metaal met zwart- afmeting 19x10 cm en 46 cm hoog- diverse varianten leverbaarDeco beeld Blokken heeft verschillende metaalkleuren en het past in elk interieur. De rechthoeken in tri-color zorgen voor een speelse uitstraling. Deco beeld Blokken is verkrijgbaar in verschillende vormen, om een prachtig geheel te creëren.Goed om te weten:Deco beeld Blokken heeft een afmeting van 19x10 cm en is 46 cm hoog. Het is gemaakt van metaal in verschillende kleuren en staat op een kunststof voet.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Multi
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 19,95

Verder...

Decoratie beelden
Product
 

Jaloezie 220x180 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 220 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze zwarte houten jaloezie van 220 cm breed en 180 cm hoog is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is zwart van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn zwart.Jaloezieën hout wit 50 mm:Deze jaloezieën stralen romantiek en luxe uit. De 50 mm brede lamellen geven het luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De stand van de lamellen geven je kamer romantiek. Deze stand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig en ze passen in diverse stijlen interieurs. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Je kunt de jaloezie makkelijk schoonmaken met een plumeau of stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 219.00

€ 175,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 80x130 Hout Wit

- witte houten jaloezie met brede lamellen- 80 cm breed en 130 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenDeze witte houten jaloezie van 80 cm breed en 130 cm hoog is geschikt voor verschillende ramen in huis. De complete jaloezie is wit van kleur. Ook de aluminium bovenkap, de houten afdeklat met luxe profiel en de verticale banden van 25 mm breed zijn wit.Jaloezieën hout wit 50 mm:Deze jaloezieën stralen romantiek en luxe uit. De 50 mm brede lamellen geven het luxe effect. De lamellen zijn glad en hebben geen houtnerf. De stand van de lamellen geven je kamer romantiek. Deze stand bepaal je zelf met de draaistang. Het licht kan zo precies worden gefilterd, zoals jij het zelf wilt! Met de koorden kun je de lamellen optrekken of laten vieren. De kwaliteit van de jaloezieën is erg stevig en ze passen in diverse stijlen interieurs. Goed om te weten:Met de makkelijke gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Dan kun je ze gemakkelijk zelf inkorten. Houd er rekening mee dat de jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer op te hangen. Je maakt de jaloezie eenvoudig schoon met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De houten jaloezieën in wit zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Wit
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

Aanbieding

oude prijs: € 54.95

€ 43,96

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 180x210 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 180 cm breed en 210 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenFantastisch! Dat zul je wel vaker horen wanneer deze jaloezieën jouw woning sieren. Deze zwarte jaloezie is gemaakt van hout en is 180 cm breed en 210 cm lang. Deze jaloezie is geschikt voor de grote ramen in huis. De lamellen zijn 50mm breed, glad en hebben geen houtnerf. De jalouzie zit in een aluminium bak met een zwarte houten afdeklat met luxe profiel. Daarnaast heeft de jaloezie nog zwarte verticale banden van 25 mm breed. Sfeervolle zwarte jaloezieën van hout:Deze jaloezie staat goed in een verschillende interieurs. De zwarte kleur maakt de jaloezieën direct erg sfeervol. Het ziet er degelijk en natuurlijk uit. Niet alleen omdat de jaloezie van hout is gemaakt, maar ook omdat jouw huis verlicht wordt met natuurlijk licht dat binnen komt via de jaloezieën. Hoeveel licht er binnen komt, bepaal je zelf. Je kunt de jaloezie met de koorden helemaal optrekken of helemaal laten zakken. Met de tuimelstok draai je de horizontale lamellen in de juiste stand. Helemaal open voor veel licht en dichter voor minder lichtinval. Deze jaloezieën staan perfect bij een landelijk interieur maar ook bij een moderne inrichting. Goed om te weten:Deze houten jaloezieën kun je namelijk eenvoudig zelf op maat maken door ze in de lengte en/of de breedte wat in te korten. Met de zeer eenvoudige gebruiksaanwijzingen die je bij je jaloezie krijgt geleverd is de montage erg simpel. Houd er wel rekening mee dat deze jaloezieën niet geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Je kunt de jaloezieën makkelijk schoonmaken met een plumeau of stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 159,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Jaloezie 200x180 Hout Zwart

- zwarte houten jaloezie met brede lamellen- 200 cm breed en 180 cm hoog- leverbaar in diverse kleuren en matenOp zoek naar de combinatie van luxe en genegenheid? Decoreer je ramen dan met deze grote zwarte houten jaloezie! En ze zijn nog erg praktisch ook. Heb je veel licht nodig? Trek dan aan één van de koorden om de lamellen op te trekken. Meer privacy nodig? Laat ze dan weer zakken. Romantiek in huis? Met deze lamellen bepaald jij de lichtsfeer. Draai aan de draaistang totdat de lamellen in de juiste stand staan en het licht zachtjes binnen valt. Jaloezieën 2 meter breed:Deze super brede zwarte houten jaloezie van maar liefst 2 meter breed past in ieder interieur. Zowel klassiek als modern en zorgt voor een luxe gevoel in verschillende ruimten! De jaloezie is 200 cm breed en 180 cm hoog en geschikt voor diverse ramen in huis. Bijvoorbeeld voor je extra brede raam in de woonkamer of het grote keukenraam. De lamellen zijn 50 mm breed, zijn glad en hebben geen houtnerf. Zowel de aluminium bovenkap als de ladderband (25 mm) zijn zwart van kleur. Deze jaloezie is van hoge kwaliteit en gaat jaren mee.Goed om te weten:Dankzij de makkelijke gebruiksaanwijzing is de montage erg simpel. Is de jaloezie te lang of te breed? Geen enkel probleem want je kunt ze zelf gemakkelijk inkorten. De jaloezieën zijn niet geschikt om in een badkamer te gebruiken. Je kunt ze makkelijk schoonmaken met een plumeau of een stofdoek. Ook leverbaar:De zwarte houten jaloezieën zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Verder zijn er ook nog andere kleuren leverbaar. Zo kun je meerdere ruimtes in je huis aankleden met deze prachtige jaloezieën!
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

Aanbieding

oude prijs: € 199.00

€ 159,20

Verder...

Jaloezieën
Product
 

Sierkussen Berenklauw Bruin

- print op velvet- mooie natuurlijke kleuren- afmeting 45x45 cm Dit sierkussen is heerlijk zacht en heeft een mooie print van berenklauw in prachtige kleuren. Sierkussen Berenklauw met zijn natuurlijke tinten staat fantastisch mooi in een landelijke of bohemian woonstijl. Combineer met stoere leren kussens of grof geweven kussens voor een sfeervol en warm geheel. Goed om te weten:Sierkussen Berenklauw is gemaakt van velvet en heeft een afmeting van 45x45 cm.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Bruin
 • Levertijd: 5-6 weken werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 32,95

Verder...

Sierkussens
Product
 

Relaxfauteuil Waterland Grijs

- stoere relaxfauteuil- verstelbare rugleuning- bijpassende voetenbank verkrijgbaarOntwerp:Deze praktische relaxfauteuil staat prachtig in een hedendaags interieur. Hij heeft een comfortabele en diepe zit, zo kun je heerlijk relaxen in de fijne stoel. De stoere stof en de prachtige antraciet kleur geven de stoel een luxe afwerking. De stoel is draaibaar en heeft een zwart chromen voet.Comfort & gebruik:Fauteuil Waterland heeft een heerlijke zachte zit. De hogere rugleuning draagt mee aan het comfortabele gevoel. Door met je onderrug naar achteren te drukken kun je de rugleuning op elke gewenste stand naar achteren kantelen. Onder de stoel zit nog een knop, hiermee kun je de weerstand regelen van de instelbare rugleuning. Ook verkrijgbaar:Voor deze mooie fauteuil hebben we ook een bijpassende voetenbank beschikbaar, voetenbank WATERLAND. Zo geniet je nog meer van je heerlijke relaxfauteuil!Onderhoud:Vlekken op je fauteuil? Met deze vlekkenreiniger verwijder je vlekken zoals voedselvlekken, drankvlekken, smeervlekken etc. in een handomdraai. Voor de allerbeste bescherming laat je de fauteuil behandelen met Protexx. Met deze professionele behandeling heb je 7 jaar lang vlekgarantie. Bestel je de fauteuil online en wil je deze ook met Protexx laten behandelen? Bel dan voor online verkoopadvies naar 0416-539000.
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 0.00

€ 549,00

Verder...

Relaxfauteuils
Product
 

Sierkussen 60x60 Sim Groen

* 60x60 cm* Olijf* 100% polyester
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Groen
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 14,95

Verder...

Sierkussens
Product
 

Sierkussen 60x60 Sim Bruin

* 60x60 cm* Grijs* 100% polyester
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Bruin
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 14,95

Verder...

Sierkussens
Product
 

Sierkussen 60x60 Sim Zwart

* 60x60 cm* Espresso* 100% polyester
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Zwart
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 14,95

Verder...

Sierkussens
Product
 

Sierkussen 60x60 Sim Grijs

* 60x60 cm* Beige* 100% polyester
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Grijs
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 14,95

Verder...

Sierkussens
Product
 

Sierkussen Cocoon Geel

* 45x45 cm* Mustaard* 100% polyester
Extra gegevens:

 • Merk: WoonExpress
 • Kleur: Geel
 • Levertijd: Op voorraad werkdagen
 • Verzendkosten: 6.95

€ 19,95

Verder...

Sierkussens
Product